Volei Municipal Zalău, în vizită la sponsori

Pentru componenţii vicecampioanei României la volei, ziua de miercuri a fost ceva mai specială. După masa de la prânz, jucătorii împreună cu antrenorii, team-managerul Doru Ţârle şi statisticianul echipei au plecat în vizită la unul dintre sponsorii echipei. Volei Municipal Zalău s-a deplasat la Crişeni, la una dintre firmele omului de afaceri Gheorghe Stanciu, pentru a vedea şi un alt mod prin care se câştigă banii, nu doar cel din domeniul sportiv.
Au fost vizitate două hale în care se efectuază prelucrări mecanice şi unde muncitorii confecţionează diferite piese din material fieros. Sportivilor le-a mai fost prezentat un atelier unde sunt reparate, în regie proprie, utilajele şi maşinile cu care se lucrează.
„Am văzut lucruri interesante. Noi facem altceva faţă de ei, avem o muncă mai uşoară, dacă îi putem spune astfel. Sincer, nu ştiam că cineva poate să facă asemenea piese, dar, până la urmă, orice meserie este frumoasă dacă o faci cu drag. Văd că sunt condiţii bune de muncă, iar din câte am înţeles, se fac şi lucruri exclusiviste. Ne bucurăm că patronul acestei firme a venit alături de echipă şi sper ca împreună să realizăm lucruri frumoase”, a declarat coordonatorul vicecampioanei, Marin Lescov.
„Ştiu ce înseamnă sportul, fiindcă am fost sportiv de performanţă până la o anumită vârstă şi vreau să fiu în continuare alături de sportivii care ne reprezintă oraşul şi judeţul. Economia din România nu trece printr-o perioadă prea bună, iar dacă noi, cei care putem susţine sportul, nu o facem, el va dispărea nu peste foarte mulţi ani. Sportul înseamnă sănătate, înseamnă caractere şi multe alte câştiguri. Sportul este un ambasador foarte bun al acestei comunităţi şi trebuie susţinut”, a precizat omul de afaceri, Gheorghe Stanciu.
Team-managerul Marcel Doru Ţârle a precizat la final că jucătorii vicecampioanei vor mai face în viitor astfel de vizite şi la alţi sponsori.

Leave a Comment