Claudia Constantinescu, după meciul cu HCM Baia Mare: „Am făcut o primă repriză foarte bună”

Campioana şi vicecampioana României au fost ultimele două adversare ale echipei zălăuane, HC Zalău pierzând cu scorul de 21 – 33 partida cu CSM Bucureşti şi cu 26 – 36 duelul de marţi, cu HCM Baia Mare. Rezultatul partidei cu formaţia maramureşeană a fost acelaşi ca în meciul din tur, dar interul Claudia Constantinescu este de părere că partida de la Zalău a fost total diferită faţă de cea de la Baia Mare.
„Chiar dacă a fost acelaşi rezultat ca în partida tur, meciul a fost diferit. Echipa s-a luptat în acest meci, am încercat să ţinem cât mai aproape de ele, greşeli au existat de ambele părţi, dar noi avem mai puţină experienţă decât ele. Noi încercăm să jucăm cât mai bine în fiecare mei, dar în acest joc am întâlnit nişte handbaliste care câştigă meciuri în Champions League. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar, în partea a doua, Baia Mare a schimbat jucătoarele, iar prospeţinea din jocul lor s-a văzut”, a declarat Claudia Constantinescu.
Prima parte a fost una extrem de echilibrată, iar oaspetele au avut avantaj minim la pauză, 16 – 15. Zalăul a avut un început perfect de partidă şi a reuşit să conducă în primele 12 minute chiar şi la două goluri. Baia Mare a egalat la opt, după care s-a mers cap la cap până la pauză.
După eşecul de marţi, HC Zalău rămâne cu 26 de puncte acumulate şi pe poziţia a opta în clasamentul Ligii Naţionale, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe terenul formaţiei Măgura Cisnădie.

2 Thoughts to “Claudia Constantinescu, după meciul cu HCM Baia Mare: „Am făcut o primă repriză foarte bună””

  1. Marius tu ai fost la meci?De ce te faci ca ploua?Nu s-a intamplat nimic deosebit in timpul meciului?Poate ca esti o mica sluga a lui Tadici.Rusine publicului implicat in incidentul cu tenta RASISTA.Cu siguranta o sa mergeti in deplasare la meciurile de acasa.

  2. RR

    @baia mare : Rusine pt voi la ce comportament aveti in sala din Baia Mare ,unde scuipati , injurati, trivialitati cat cuprinde . Voi va plangeti,uratilor care prin chiar Geiger s-a incitat pt a brusca comentatori de la DIGI si la finala scuipati ca nesimtiti pe Pessoa si Tolnai ? Barne grele aveti in ochi si nu le vedeti, tapinarilor !

Leave a Comment