Volei Municipal, dintr-un derby în altul

Sâmbătă, ora 16:30, Sala Polivelentă „Lascăr Pană”
Ştiinţa Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău

După ce s-a impus în patru seturi luni seara, pe teren propriu, în faţa liderului SCM Universitatea Craiova, vicecampioana Volei Municipal Zalău speră să se întoarcă cu o victorie şi din deplasarea de sâmbătă, de la Baia Mare. Considerat în anii anteriori doar un derby al Ardealului, duelul dintre formaţia băimăreană şi cea zălăuană a devenit în acest sezon un derby naţional. Volei Municipal ocupă poziţia secundă, cu 44 de puncte acumulate, în timp ce maramureşenii se situează pe locul trei, cu 42 de puncte.
„Ne prind bine aceste înfruntări, cum a fost meciul cu echipa din Craiova sau cum este cel cu Baia Mare, având în vedere că urmează peste scurt timp play-off-ul. Obiectivul nostru este câştigarea campionatului şi a Cupei României, iar dacă vrem să obţinem aceste trofee, trebuie să învingem şi echipele bune ale campionatului. Ştiinţa Explorări Baia Mare este o echipă cu jucători valoroşi şi cu doi antrenori foarte buni. Noi mergem, însă, să obţinem victoria” a declarat libero-ul Adrian Feher.
De cealaltă parte, antrenorul principal al băimărenilor, Marius Botea, consideră că nu ar fi o surpriză dacă formaţia pe care o conduce ar învinge mâine Zalăul.
„Mă bucur că partida dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Volei Municipal Zalău a ajuns să fie un derby naţional şi că ne putem gândi la o clasare între primele trei locuri la finalul returului în cazul unei victorii. Volei Municipal Zalău este o echipă bună, cu jucători de valoare, care au acumulat experienţă destul de mare în campionatul intern, dar, dacă jucătorii mei se vor afla într-o formă bună şi vom avea parte de aportul publicului, cred că ne putem gândi la o victorie. Nu cred că am putea vorbi în acest moment de o surpriză dacă am reuşi să învingem echipa din Zalău”, este de părere Marius Botea.
Partida dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Volei Municipal Zalău este programată sâmbătă, la ora 16:30, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

One Thought to “Volei Municipal, dintr-un derby în altul”

  1. jeje

    nu se joaca in sala Lascar Pana!!!!!

Leave a Comment