Debut în faţa liderului

Vineri, ora 15, Stadion Municipal
FC Zalău – Avântul Reghin

Situată pe ultimul loc după retragerea din campionat a echipei Luceafărul Bălan, FC Zalău speră să aibă un parcurs mai bun decât în prima parte a sezonului, când a înregistrat o singură victorie, trei egaluri şi nouă înfrângeri. Lotul pe care zălăuanii îl au la dispoziţie nu pare mai valoros decât în prima parte a campionatului, iar pentru prima partidă din retur, antrenorii Olariu şi Oros nu vor putea dispune pe toţi jucătorii.
„Vom avea un meci foarte greu în prima etapă din retur. Am înţeles că echipa din Reghin s-a întărit în pauza de iarnă, a făcut şi câteva amicale reuşite cu echipele din acea zonă. Jucătorii şi antrenorii nu au beneficiat încă de niciun leu, fiindcă banii de la Primărie nu ne-au fost încă alocaţi. Încercăm să-i motivăm cum putem, mai ales pe jucători. Avem şi câteva probleme de lot, dar sperăm să facem un joc bun. Având în vedere valoarea adversarului, ne-am mulţumi şi cu un rezultat de egalitate”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Şi antrenorul Constantin Olariu pare încrezător, chiar dacă nu va putea conta pe titularii Rau Stanciu, Tonko Robert şi Alexandru Neagotă.
„Avântul Reghin este o echipă bună, dar nu de speriat. Abordăm jocul la victorie, chiar dacă întâlnim echipa de pe primul loc şi sperăm să obţinem un rezultat favorabil”, a precizat „principalul” echipei zălăuane.
Cele mai importante achiziţiie pe care zălăuanii le-au făcut în pauza de iarnă sunt moldovenii Pavel Galac şi Boris Ţugui, iar pe lângă aceştia, la clubul zălăuan au mai ajuns la începutul acestui an Alexandru Papp, fratele internaţionalului Paul Papp, Paul Gheţu, Alberto Vălimăreanu şi Louis Copilescu.
Adversara de mâine a Zalăului, Avântul Reghin, se situează pe primul loc înaintrea începerii returului, înregistrând 13 victorii, o remiză şi două înfrângeri în prima parte a campionatului.
Partida dintre FC Zalău şi Avântul Reghin este programată la ora 15, pe Stadionul Municipal.

Leave a Comment