Volei Municipal, aproape de un punct pe terenul Galaţiului

La finalul unei partide ce a durat aproape două ore, Volei Municipal Zalău a cedat cu scorul de 1 – 3 pe terenul echipei Arcada Galaţi, echipă ce a efectuat câteva achiziţii „de marcă” în vara acestui an.
Gazdele au câştigat primul set la 17, Zalăul a restabilit egalitatea, câştigând setul secund la 20, iar următoarele două parţiale au fost câştigate de gălăţeni cu 25 – 22 şi 26 – 24.
Actul de debut a fost controlat de la un capăt la altul de gazde. Diferenţa a fost de două puncte la prima întrerupere tehnică, 8 – 6, după care, gălăţenii s-au desprins la şase puncte, 16 – 10. Campionii nu au mai reuşit să revină până la final, acumulând doar 17 puncte.
Situaţia s-a schimbat radical în setul al doilea. Zălăuanii au condus cu 5 – 2 în debut, moment în care antrenorul Galaţiului, Nikolay Jeliazkov, a solicitat întreruperea jocului. Două puncte a fost cea mai mică diferenţă la care s-au apropiat gazdele în prima parte, iar spre final, scorul a devenit 20 – 19 în favoarea Zalăului, după un as reuşit de Jani Jeliazkov. Finalul a fost al campioanei României, care a mai câştigat cinci puncte până la final, în timp ce gazdele au ajuns doar până la pragul de 20.
Echipa pregătită de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae a început la fel de bine şi parţialul trei, conducând cu 6 – 3. Avantajul Zalăului a fost minim la ambele întreruperi tehnice, 8 – 7 şi 16 – 15, dar spre final, Volei Municipal s-a desprins la patru punte, având 21 – 17 şi 22 – 18. O serie de erori făcute de zălăuani în faza de construcţie, au făcut ca Galaţiul să revină spectaculos în final, câştigând şapte puncte consecutiv.
Evoluţia scorului a fost asemănătoare şi în actul patru. Zalăul s-a aflat mult timp la conducere, având 8 – 7 şi 16 – 13 la cele două întreruperi tehnice. La fel ca în parţialul trei, diferenţa a fost de patru puncte în favoarea campioanei spre final, după care, situaţia s-a schimbat brusc, iar Galaţiul a revenit şi s-a impus cu 26 – 24.
„Îmi pare rău că nu ne-am întors cu punct sau cu puncte de la Galaţi. Exceptând primul set, când am evoluat cu puţin trac, am evoluat bine. Am avut avantaj, dar am fost prinşi într-o poziţie din care nu am mai putut să ieşim. Am avut acelaşi avantaj şi în setul patru, dar nu am ştiul să-l gestionăm. Va trebui să analizăm mai bine situaţia în perioada următoare şi să vedem ce putem face, pentru că nu avem mult timp la dispoziţie şi urmează meciul cu CSM Bucureşti, echipă situată pe podium”, a declarat antrenorul Marian Constantin.
Partida cu CSM Bucureşti este programată vineri, de la ora 19:30, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.
Arcada Galaţi: Dmytro Filippov (2), Adrian Gontariu (9), Andrei Spînu (7), Nikola Kovacevic (14), Lucas Victor Ferreira Rangel (6), Marian Bala (18) şi Neven Majstorovic – libero. Au mai evoluat: Jani Jeliazkov (10), Luka Suljagic (4), Filip Despotovski şi Liviu Cristudor. Antrenori: Nikolay Jeliazkov (principal) şi Marian Apostu (secund)
Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov (3), Pawel Adamajtis (13), Răzvan Mihalcea (5), Vlad Cuciureanu (4), Rareş Bălean (21), Leonardo Dal Bosco (15), Adrian Feher – libero. Marian Constantin (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

3 Thoughts to “Volei Municipal, aproape de un punct pe terenul Galaţiului”

  1. Anonim

    Doar euroi conteaza pentru mercenari straini ai lui CIUNT! Fara numar…

  2. Anonim

    Ca bine zici.Hai Bosnia.
    Ciunt mai visezi la titlu?

  3. Bobi

    Campionii aproape de un punct????
    De data asta s a vazut valoarea antrenorului .
    D le Constantin nu apucati paltonul.
    Titlul asta i maxim ce puteti dle Morar ?
    Sta familia cu ochii pe d voastra ?
    inceputul sfarsitului.

Leave a Comment