Volei Municipal a rămas fără centrii Gheorghiţă şi Olteanu

Aflaţi la final de contract cu Volei Municipal Zalău, jucătorii Mihai Gheorghiţă şi Răzvan Olteanu au decis să se despartă de vicecampioana României odată cu finalul sezonului 2015 – 2016. Răzvan Olteanu a ales tocmai campioana României, SCM Universitatea Craiova, oficialii olteni ofertându-l pe centrul Zalăului după despărţirea de ucraineanul Olexey Klyamar şi croatul Ivan Mihaly. Olteanu a evoluat timp de două sezoane la formaţia de la poalele Meseşului, fiind transferat în vara anului 2014 de la Dinamo Bucureşti.
Celălalt centru, Mihai Gheorghiţă, a ales să evolueze în Capitală, la Steaua Bucureşti, formaţie nou-promovată în Divizia A1. Principalul motiv pentru care Gheorghiţă a ales formaţia bucureşteană este faptul că prietena acestuia, Tania, va evolua în sezonul viitor la CSM Bucureşti. Dacă Olteanu a evoluat doi ani la Volei Municipal, Mihai Gheorghiţă a ajuns la formaţia zălăuană în 2012, de la Volei Municipal Piatra Neamţ, devenind triplu vicecampion naţional cu clubul zălăuan şi câştigând de două ori Cupa României.
La final de contract cu formaţia zălăuană se află şi căpitanul din sezonul trecut, Leonardo Dall Bosco, dar şi trăgătorul secund Marian Bala. Nici coordonatorul Marin Lescov nu mai are contract cu vicecampioana României, conducerea urmând să poarte discuţii cu cei trei jucători în zilele următoare.

One Thought to “Volei Municipal a rămas fără centrii Gheorghiţă şi Olteanu”

  1. Aaa

    Acu ați aflat si voi ca cei doi au părăsit barca zalaului????
    Garantez eu ca nici bala nici lescov si nici leo nu vor rămâne la zalau
    Pana sa dea declarați in presa grasul asta infect ar face bine sa isi plătească jucatori
    Domn primar se lauda ca a rezolvat problema cu banii dar jucatori tot nu șiau luat salariile
    Aloooooooo conducerea clubului demarează discuții cu jucători care nici pana acum nu i-a plătit!????????? Gogoși

Leave a Comment