Accidentul de la Vîrşolţ: evaluarea medicală a victimelor

Andreea Vilcovschi & Florin Negoiţă

Toate cele 16 victime ale accidentului de la Vîrşolţ ce a avut loc marţi dimineaţa,  au fost evaluate, diagnosticate şi supuse tratamentelor specifice de către specialiştii UPU şi ai SJU Zalău. Potrivit oficialilor Spitalului, pacienţii sunt stabili hemodinamic şi respirator. Oficialii Spitalului Judeţean au mai precizat că una dintre victime, un bărbat de 68 de ani din Cizer, este supus unei intervenţii chirurgicale. Un altul, în vârstă de 48 de ani din Horoatu Crasnei, a fost internat în Secţia Neurochirurgie iar un pacient de 66 de ani din Cizer va fi tratat în Secţia Ortopedie-Traumatologie. O altă victimă, un  bărbat de 58 de ani din Zalău a fost transferat la Clinica de Chirurgie Buco-maxilo-facială Cluj-Napoca. La aceeaşi clinică din Cluj ar putea ajunge şi o femeie de 60 de ani din Zalău, medicii evaluând în acest moment necesitatea transferului ei. Potrivit reprezentanţilor SJU Zalău, o altă pacientă, în vârstă de 47 de ani, din Zalău, a fost internată în Secţia ORL, un bărbat de 65 de ani din Pria este spitalizat în Secţia Ortopedie-Traumatologie. „Pentru ceilalţi opt pacienţi sunt încă în curs de desfăşurare investigaţiile medicale, urmând să se stabilească conduita terapeutică ulterioară”, au menţionat oficialii celei mai mari unităţi spitaliceşti din Sălaj.

 

 

Alte articole

5 Thoughts to “Accidentul de la Vîrşolţ: evaluarea medicală a victimelor”

 1. Doru Boru

  Bine ca nu sunt doamne fereste morti!

 2. Anonim

  Doamne ajuta multumim pentru informatii. Avem rude printre victime. Nu au răspuns la telefon si ne am gândit la ce e mai rau, de la spital nu am avut informatii, daca suni de la țara, cei de acolo nu au timp sa iti spuna ce se întâmplă.

 3. Florin

  Microbuzul era a lui Mariana Gurzau?

 4. Aurica

  Da al ei, era, dar in declaratia de avere ai cea mai saraca detine un apartament si o masina din 89, si nici un venit.. Daca si aici minte cum naiba sa avem incredere in cei ce ne reprezinta ? Si mai sunt cativa amarati Haller care traieste dintr-un salar de 15oo lei lunar, etc….Ba astia ne cred fraieri raaau de tot.

 5. Curiosul

  Oare ci-ti dintre ei au avut centurile legate?

Leave a Comment