Viitorul Zalau, eliminata la turneul zonal de la Bistrita

Viitorul Zalau, eliminata la turneul zonal de la BistritaDesi si-a propus sa se califice la turneul final, Viitorul Zalau a fost eliminata la faza zonala a Memorialului Gheorghe Ola, desfasurata la Bistrita, la finalul saptamanii trecute.

Echipa antrenata de Laurean Flonta a fost repartizata in Zona 5, alaturi de Gloria Bistrita, AFC Odorheiul Secuiesc si CS Iernut, terminand la final pe pozitia a III-a in grupa, la distanta de 1 punct fata de locul doi.

Clubul zalauan a pierdut primele doua jocuri, castigand doar ultimul meci, cel cu CS Iernut. Primul meci l-a jucat impotriva echipei Gloria Bistrita, pe care l-a pierdut cu scorul de 4 – 2. Pentru Viitorul au marcat: Chris Barbul si Alexandru Jula.

In al doilea meci al turneului zonal, Viitorul nu a avut nicio sansa in fata celor de la AFC Odorheiul Secuiesc, pierzand cu un categoric 6 – 0.

Desi nu mai aveau nicio sansa la calificare, copiii pregatiti de Laurean Flonta au reusit sa castige ultimul meci cu scorul de 3 – 1, in fata celor de la CS Iernut, echipa care a terminat la egalitate, scor 1 – 1, duelul cu Odorheiul Secuiesc. Cele trei reusite ale zalauanilor au fost inscrise de Alexandru Jula (2) si Chris Barbul.

La turneul final, unde vor fi prezente castigatoarele celor opt zone, din aceasta zona s-a calificat Gloria Bistrita.

Va reamintim ca la nivel de judet, Viitorul a a vut doar doua adversare, FC Zalau si Sportul Simleu, probabil si aceasta fiind una dintre cauzele care a dus la ratarea calificarii in turneul final.

Viitorul Zalau: Alexandru Stefan, Cseke Zsolt – Mihai Ardelean, Mihai Turian, Antonio Ilies, Rares Filip, Chris Barbul, Alexandru Jula, Ionut Sandor, Eduard Svab, Leonard Toma, Dragos Ilies, Daniel Vaida si Alexandru Breban. Antrenor: Laurean Flonta

Leave a Comment