Victoria Carei, primul adversar din Cupa României pentru SCM Zalău

SCM Zalău este singura echipă sălăjeană care va evolua în faza naţională a Cupei României, după ce Ardealul Crişeni a fost eliminată în faza regională. Zălăuanii pregătiţi de Cristian Lupuţ şi Sergiu Moga vor intra în competiţie începând cu turul 1, meciurile urmând să aibă loc în data de 2 august. Adversara echipei zălăuane va fi Victoria Carei, echipă ce a terminat sezonul trecut pe locul opt. Partida dintre cele două formaţii este programată la ora 17:30, pe Stadionul Victoria din Carei.

În ultimele sezoane, SCM Zalău s-a duelat în prima etapă a fazei naţionale cu Sportul Şimleu, dar, de această dată, şimleuanii ar urma să se dueleze cu Lotus Băile Felix. Însă, după retrogradarea din Liga a III-a, Sportul Şimleu nu va mai avea echipă de seniori în Liga a IV-a, clubul urmând să aibă în componenţă doar grupe de juniori. În aceste condiţii, Sportul Şimleu nu se va prezenta la jocul de miercurea viitoare cu formaţia bihoreană.

Alături de cele şapte câştigătoare ale fazelor regionale, în competiţie intră şi 69 de cluburi din Liga a III-a, fiind programate astfel 38 de meciuri în turul 1 al Cupei României.

SCM Zalău a susţinut sâmbătă al doilea amical din această vară, în compania formaţiei secundare a clubului Debrecen VCS, duel câştigat de zălăuani cu 2 – 1. Golurile formaţiei noastre au fost marcate de Nikolic (min. 3) şi Meşter (min. 76).

Până la duelul cu Victoria Carei, zălăuanii vor susţine sâmbătă, 29 iulie, un nou amical, de această dată cu Unirea Dej, formaţie ce activează în Liga a II-a.

 

Leave a Comment