Vicecampioana s-a reunit fără căpitanul Leonardo Dal Bosco

La prima şedinţă de pregătire din această vară a lipsit brazilianul Leonardo Dall Bosco, voleibalistul din „Ţara Cafelei” urmând să ajungă la Zalău în zilele următoare

Cu aceeaşi conducere tehnică şi cu un lot puţin schimbat faţă de anul trecut, vicecampioana Volei Municipal Zalău s-a reunit luni dimineaţa în vederea pregătirii noului sezon competiţional. 12 dintre cei 13 jucători au răspuns „prezent” la prima şedinţă de verificare, printre ei şi noile achiziţii, Ciprian Matei şi Filip Constantin. Primul evoluează pe postul de universal, jucând în sezonul trecut la CSM Bucureşti, iar al doilea pe postul de coordonator, fiind transferat de la Steaua Bucureşti.
Mulţumit de rezultatele obţinune cu formaţia zălăuană în sezonul trecut, bulgarul Stoyan Stoev a afirmat că s-a întors cu plăcere la Zalău şi că poate reedita performanţele din sezonul anterior.
„După ce s-a terminat campionatul, m-am întors în Bulgaria, unde am avut parte de o frumoasă vacanţă. În prima parte mi-am încărcat bateriile, apoi am stat o perioadă mai lungă la mare, unde m-am întâlnit cu libero-ul Adrian Feher. M-am întors la Zalău cu plăcere şi sper ca după succesele de anul trecut să arătăm la fel de bine şi în sezonul viitor. Ştiu că alte echipe au cumparat jucatori valoroşi, dar noi vom lucra cu jucători români, cu oamenii care au demonstrat că pot creşte în valoare. Se poate face o echipă competitivă şi cu jucătorii români, iar mie îmi place să lucrez cu ei. L-am pierdut pe Cherbeleaţă, dar a venit Matei, care cred ca va face un campionat bun cu noi. Eu aş fi vrut să rămână şi Cherbeleaţă, nu ştiu ce s-a întâlmplat… . Sperăm să facem un campionat frumos şi în sezon viitor. Cu multă muncă şi curaj, cred că putem obţine rezultate frumoase”, a declarat bulgarul Stoyan Stoev.
Din lotul prezent la reunire a lipsit căpitanul Leonardo Dal Bosco, care va ajunge la Zalău în zilele următoare.
Lotul prezent la reunire: coordonatori – Marin Lescov şi Filip Constantin; universali – Ciprian Matei şi Mihai Tarţa; centri – Mihai Gheorghiţă, Răzvan Mihalcea şi Răzvan Olteanu; extreme – Marian Bala, Rareş Bălean şi Cornel Miron; libero – Adrian Feher şi Claudiu Iov. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund).

One Thought to “Vicecampioana s-a reunit fără căpitanul Leonardo Dal Bosco”

  1. laurentiu

    volei zalau in FALIMENT .
    d-nule ziarist trebuia sa scrii ca acest club are datorii la finante de aproape 2.000.000 lei RON . In aceste conditii primaria Zalau nu poate sa mai dea bani . cred ca asta ar fi un subiect de presa < nu ?

Leave a Comment