Vasile Coţa, noul preşedinte al vicecampioanei României

Situaţia clubului Volei Municipal Zalău reintră încet pe făgaşul normal. La mai puţin de o lună de la rezolvarea situaţiei financiare, mai exact a procentului de 10 la sută din bugetul total, sumă ce trebuie să provină din mediul privat, a avut loc Adunarea Generală a Acţionarilor. În cadrul şedinţei desfăşurată vineri dimineaţa s-au discutat probleme legate de organizarea clubului şi despre sezonul 2016 – 2017.
Unul dintre punctele cele mai importante a fost numirea unui preşedinte, funcţie ocupată ultima dată de Radu Nistorescu, fostul administrator public al Primăriei Zalău. Acesta şi-a depus demisia la începutul anului, motivul fiind faptul că, odată cu modificarea Legii 69/2000 – Legea Educaţiei Fizice şi Sportului, a fost nevoie şi de schimbarea acţionariatului, Primaria devenind finanţator principal.
În cadrul Adunării Generale a Acţionarilor s-a stabilit şi numele noului preşedinte, funcţia urmând să fie ocupată de Vasile Coţa, un cunoscător al fenomenului sportiv care, de aproximativ un an, este şi acţionar la Handal Club Zalău. Acesta va colabora la nivelul conducerii cu Marcel Doru Ţârle, care rămâne în funcţia de director executiv.
„Este o funcţie care mă onorează, având în vedere că Volei Municipal Zalău este un brand. Sper să am o colaborare bună cu celelalte persoane din cadrul conducerii şi, împreună cu jucătorii şi antrenorii, să reuşim rezultate pe placul suporterilor”, ne-a declarat Vasile Coţa.
Tot în cadrul şedinţei de vineri dimineaţa a fost aprobată şi alocarea primelor pentru câştigarea Cupei României.

Alte articole

13 Thoughts to “Vasile Coţa, noul preşedinte al vicecampioanei României”

 1. Anonim

  De unde bani?

 2. Anonim

  Pe scurt: Rusinos si DEZASTRU !

 3. Omul nepotrivit,la locul unde habar nu are.. Ce a ajuns sportul de performanta,pe mana cui? Dupa Nistorescu au sarit din lac in put… Dupa reclama ce o facea sotia lui Dana voleiului(anti) sa vezi si sa nu crezi,dar sa te minunezi cata.prostie..

 4. Anonim

  Vai de voleiul din zalau la cine sa dat sa fie presedinte asta e ce sa faci voleiul dinzalau se va distruge unde a facut volei domnul cota?la ce echipa a jucat ca se pricepe

 5. Anonim

  Vai de mama voastra. Din pacate, la fel ca si pana acum, tot politicul dicteaza in sport.
  Nici Nistorescu nu a facut volei, nici domnul Cota. Niciunul nu se pricepe la sport. Faptul ca se prezinta in sala la meciuri si vizioneaza nu inseamna ca se pricep la sport.
  Nici domnul Ciupe nu se pricepea la volei, dar el a adus langa el si cativa oameni care intelegg fenomenul. Am spus cativa, pentru ca si el a avut langa el o gramada de lingai.
  Oricum este o aberatie ce se intampla. Cum sa fii actionar la un club si presedinte la un alt club? Sportul din Salaj se duce pe apa sambetei. De ce nu se aduc la echipa oameni de sport din judet, oameni care au facut performanta si au adus medalii. Ne batem joc de banul public. De ce se finanteaza sportul cu atat de multi bani publici? Pentru ce?

 6. Omul potrivit,la locul unde habar NU are”Rusine!!!!

 7. Anonim

  A inceput pesederizarea

 8. X

  Dle primar sa nu lăsați voleiul pe mana foștilor voleibaliști, ca nu se pricep si chiar nu înțeleg fenomenul. Poate ne spune tarle carta acestei discipline iar daca nu poate il ajuta noul președinte.cu regret in acest tandem nu vad cum urcam pe podium in acest an competițional.infuzia de lovele pe care o asigurați ar trebui bine justificata de directoratul mare la stat si mic la fapt, asa ca numai de x. Revin

 9. fost angajat

  Se lauda dna Cota ca o sa junga la putere sa stranga bani. Pe noi ne platea cand isi aducea aminte

  1. Anonim

   Bibi tu esti?

 10. gicuta

  Mai Cota scoate bani nu aduce nu ati inteles

 11. Anonim

  Mare om Mare caracter. ce sa vorbim. Explicatii cum se sta la fileu ca nu stie.

Leave a Comment