Unimatan si Onicas arbitreaza Dinamo

Unimatan si Onicas arbitreaza Dinamo

Meciul dintre Dinamo Bucuresti si CS Zlatna, din cadrul 16-zecimilor Cupei Romaniei, va fi transmis in direct in aceasta seara, de la ora 20:30, de postul de televiziune Pro TV

Cupa Romaniei Timisoreana programeaza in aceasta seara si duelul dintre Dinamo Bucuresti si CS Zlatna, partida la care au fost delegati sa oficieze si doi arbitri zalauani. La centru va oficia Paul Unimatan, iar la prima linie Ioan Onicas. La cealalta linie a fost delegat bucuresteanul Mircea Orbulet, iar rezerva va fi Catalin Busi (Ramnicu Valcea). Observator de arbitri a fost delegat Dan Petrescu, din Bucuresti, iar observator de joc, Paul Costas (Iasi). Este pentru a doua oara cand doi arbitri din Salaj arbitreaza in 16-zecimile Cupei Romaniei, dupa ce in urma cu trei ani, Horea Abrudan si Ioan Onicas au arbitrat FC Vaslui – Unirea Alba Iulia.

Unimatan si Onicas au fost delegati si in etapa de la finalul acestei saptamani din Liga I. Primul va oficia la centru partida de maine, dintre Unirea Urziceni – Astra Ploiesti, iar al doilea va fi asistent la meciul de duminica seara, dintre Rapid Bucuresti si International Curtea de Arges.

Leave a Comment