Un fost karateka al clubului Elcond Zalău a încetat din viaţă

Moartea multiplului campion la judo, Pop Dan, a şocat întreaga lume a sportului sălăjean şi nu numai în toamna anului trecut, mai ales că fostul sportiv al CS Vidalis Zalău avea doar 43 de ani. Înainte de a fi legitimat la CS Vidalis Zalău, Pop Dan a reprezentat Elcond Zalău, club la care a fost legitimat şi tânărul Lucian Ceaca, care a încetat din viaţă luni noaptea, la vârsta de doar 35 de ani. Chiar dacă nu a obţinut rezultate deosebite în acest sport, practicând karate kyokushin o perioadă destul de scurtă de timp, apropiaţii acestuia spun că era un caracter deosebit şi dădea dovadă de seriozitate atât în timpul antrenamentelor, cât şi în afara acestora.
Din cauza unei viroze netratate, Lucian Ceaca a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în urmă cu mai bine de o săptămână, însă starea sa de sănătate s-a agravat de la o zi la alta, iar medici au decis să-l transfere la o Clinică din Cluj-Napoca. Diagnosticul medicilor a venit ca un fulger pentru Lucian Ceaca – septicemie şi insuficienţă hepatică, boală ce i-a pus capăt zilelor tânărului de doar 35 de ani.

2 Thoughts to “Un fost karateka al clubului Elcond Zalău a încetat din viaţă”

  1. […] Moartea multiplului campion la judo, Pop Dan, a şocat întreaga lume a sportului sălăjean şi nu numai în toamna anului trecut, mai ales că fostul sportiv al CS Vidalis Zalău avea doar 43 de ani. Înainte de a fi legitimat la CS Vidalis Zalău, Pop Dan a reprezentat Elcond Zalău, club la care a fost legitimat şi tânărul Lucian Ceaca, care a încetat din viaţă luni noaptea, la vârsta de doar 35 de ani. Chiar dacă nu a obţinut rezultate deosebite în acest sport, practicând karate kyokushin o perioadă destul de scurtă de timp, apropiaţii acestuia spun că era un …read more […]

Leave a Comment