Şimleuanul Sorin Fritea, al doilea în Balcani

Sorin Fritea, cel mai valoros culturist legitimat la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, a participat la finele săptămânii trecute la Campionatul Balcanic de Culturism şi Fitness, desfăşurat la Reghin, concurs la care au fost prezenţi peste 100 de sportivi din Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru, Serbia, Macedonia şi România.
Sportivii prezenţi s-au întrecut la 19 probe de concurs, Sorin Fritea participând la culturism masters – open. În urma unei evoluţii foarte bune, reprezentantul clubului CS Gold Gy, Şimleu Silvaniei s-a clasat pe locul doi, devenind vicecampion balcanic. „Sorin Fritea a fost într-o formă foarte bună la acest concurs, iar printre spectatori s-au aflat şi arbitri, care au spus că merita să câştige chiar titlul balcanic”, a afirmat Ioan Laslo, instructorului clubului şimleuan.
Pentru Sorin Fritea a fost primul Campionat Balcanic la care a participat, iar peste două săptămâni va participa tot în premieră la Campionatul European de Culturism şi Fitness, programat în Spania, la Santa Sussana.
În deschiderea evenimentului a cântat artistul Ovidiu Lipan Ţăndărică, care este prieten foarte bun cu Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness. Acesta a pregătit un moment artistic special, un solo de percuţie din „Visul Toboşarului”.

2 Thoughts to “Şimleuanul Sorin Fritea, al doilea în Balcani”

  1. Claudiu

    Bucura-te de o bogatie materiala consistenta. Nu te vei putea bucura niciodata de o bogatie materiala consistenta daca iti vei trai in permanenta viata ca si cum ai privi prin oglinda retrovizoare a masinii tale. (Bob Proctor: ”Te-ai nascut bogat”). Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doarsimplu@gmail.com

  2. […] Sorin Fritea, cel mai valoros culturist legitimat la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, a participat la finele săptămânii trecute la Campionatul Balcanic de Culturism şi Fitness, desfăşurat la Reghin, concurs la care au fost prezenţi peste 100 de sportivi din Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru, Serbia, Macedonia şi România. Sportivii prezenţi s-au întrecut la 19 probe de concurs, Sorin Fritea participând la culturism masters – open. În urma unei evoluţii foarte bune, reprezentantul clubului CS Gold Gy, Şimleu Silvaniei s-a clasat pe locul doi, devenind vicecampion balcanic. “Sorin Fritea a fost într-o formă foarte bună la acest concurs, iar printre spectatori …read more […]

Leave a Comment