Un brazilian şi un sârb la Volei Municipal Zalău

Rămasă fără serviciile zălăuanului Rareş Bălean, după ce acesta a ales să plece la VfB Friedrichshafen (Germania), conducerea Volei Municipal Zalău s-a văzut nevoită să caute un al jucător pentru postul de extreme sau trăgător secund.

În această săptămână, oficialii clubului au ajuns la un acord cu brazilianul Rogerio Mineiro Nogueira, voleibalist în vârstă de 31 de ani şi cu o talie de 2,03 metri.

Nigueiro a jucat ultima dată în Superliga braziliană, la formaţia Volei Itapentininga. Noua achiziţie a Zalăului a evoluat un singur sezon în afara ţării, jucând la o formaţie din Polonia, în rest a activat doar în campionatul Braziliei.

Rogerio Nigueiro va evolua pe acelaşi post cu Leonardo Dal Bosco, un alt brazilian care va începe al optulea sezon la Volei Municipal.

Şi postul de libero a fost rezolvat în aceste zile, echipa zălăuană transferându-l pe sârbul Goran Skundric. În vârstă de 32 de ani şi cu o talie de 1,97 metri, Skundric a mai evoluat în România la Tomis Constanţa şi Tricolorul Ploieşti.

Coordonatorul Cristian Bartha va continua la formaţia de la poalele Meseşului, jucătorul transferat în vara anului trecut semnând un nou contract cu Volei Municipal, iar al doilea coordinator va fi Alexandru Muscină, transferat în vara acestui an de la Steaua Bucureşti.

 

 

Leave a Comment