Ultima deplasare a sezonului pentru FC Zalău

FC Zalău va susţine vineri după-amiaza ultimul meci în deplasare din acest sezon, urmând să evoluete pe terenul formaţiei Sănătatea Cluj. Partida este programată la ora 18, pe terenul Clujana.

Două etape au mai rămas de disputat din actualul sezon al Ligii III-a, runde în care conducerea clubului FC Zalău vrea maximum de puncte. „Alb-albaştrii” vor evolua vineri după-amiaza în deplasare, urmând să întâlnească Sănătatea Cluj, formaţie clasată pe locul trei înaintea duelului cu FC Zalău.
„Speram la o victorie în partida de săptămâna trecută, cu Fotbal Comuna Recea, dar am practicat cel mai slab joc din returul acestui campionat. Băieţii sunt obligaţi să câştige maximum de puncte din ultimele două partide, altfel, vor încheia campionatul cu penalităţi”, a afirmat preşedintele Ioan Morar.
FC Zalău a început încrezătoare returul, conducerea anunţând că echipa intră în cursa pentru promovare. Însă, visul frumos s-a terminat după câteva etape, iar echipa zălăuană riscă să nu mai prindă nici podiumul. Cu 46 de puncte acumulate, la trei lungimi în spatele clujenilor, „alb-albaştrii” sunt obligaţi să se impună în duelul de vineri pentru a mai spera la o clasare între primele trei locuri.
Partida dintre Sănătatea Cluj şi FC Zalău este programată la ora 18, pe terenul Clujana.
În cadrul penultimei etape a sezonului, au mai fost programate partidele: Unirea Jucu – Gaz Metan II Mediaş, Metalurgistul Cugir – Unirea Dej, ASA II Târgu Mureş – Avântul Reghin, Fotbal Comuna Recea – FC Hermannstadt, CS Iernut – Viitorul Ulmeni. CS Oşorhei şi Comuna Recolta Dorolţ vor sta.

Leave a Comment