Top 5 cele mai bune sloturi EGT pe care trebuie să le încerci azi!

Dacă ești pasionat de gambling și de jocurile de cazinou, în mod cert, sloturile de află printre preferatele tale. Ușor de înțeles și de jucat, extrem de distractive și foarte interesante, sloturile ocupă un loc important în lumea gamblingului. Dacă vrei să testezi cele mai bune și interesante sloturi și să ai parte de o experiență incredibilă, citește articolul în continuare și descoperă recomandările noastre.

 

În materie de sloturi, EGT este un provider care s-a făcut destul de rapid remarcat, datorită caracteristicilor aparte pe care sloturile produse le au. Prin urmare, îți propunem să testezi cele mai bune 5 sloturi de la EGT. Nu uita ca înainte să te asiguri că ai un cont de jucător activ pe o platformă de cazinou licențiată, iar dacă nu ai, trebui să-ți deschizi un cont, beneficiind și de un bonus fără depunere, care să te ajute să-ți maximizezi șansele de câștig.

 

Iată care sunt cele mai bune 5 sloturi EGT!

 

  1. Shining Crown – este un slot video oferit de EGT Interactive, ce are o rată de returnare către jucători de peste 96%, acesta fiind unul dintre motivele pentru care jocul a devenit din ce în ce mai cunoscut și popular în rândul celor pasionați de jocurile de cazinou. Slotul are până la 10 linii de plată, iar pe lângă simbolurile clasice de fructe pe care le vei întâlni în acest slot și faimoasa cifră 7, simbolul wild este Coroana. Alte simboluri pe care le vei mai întâlni în joc sunt clopoțelul și simbolul banilor (dolarul). Jocul are și o funcție ”Gamble”, ce le permite jucătorilor să se bucure de un mini joc de cărți și de mai multe șanse de câș Shining Crown este un slot cu totul special, mai ales că pune la dispoziția jucătorilor și posibilitatea de a beneficia de un Jackpot destul de mare.

 

Jackpoturile puse în joc, pot fi oferite în cadrul mini jocului, pentru găsirea următoarelor cărți în perechi corecte: inimi, cluburi, diamante etc. În funcție de cărțile pe care le descoperi (este necesar să dezvălui la rând 3 cărți cu același simbol dintre cele 12), vei primi un premiu pe măsură. Pentru a beneficia de marele premiu, în valoare de 5000 de monede, este necesar să ai 5 de șapte pe o linie de plată activă, în cadrul rotirilor.

 

  1. Burning Hot – este un slot clasic de fructe. Pe lângă acele simboluri absolut delicioase, ce sunt prezente în majoritatea jocurilor cu această tematică, alegând Burning Hot, poți să descoperi și alte simboluri, ce au valori speciale și care te vor recompensa, precum: un semn de dolar și o stea de culoare violet. Aceste simboluri au valoare de Scatter, iar pe lângă acestea, poți descoperi și simbolul wild al jocului, un trifoi cu 4 foi, ce te va recompensa pe măsură.

Slotul video pe care îl poți accesa la cazinoul preferat, are și o funcție de autoplay, ce permite jucătorilor să seteze liniile de plată dorite și să acceseze slotul fără prea mare efort. Această funcție trebuie folosită cu atenție, pentru a nu risca și pentru a nu pierde, atunci când selectezi o linie de plată mult prea mare, iar rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor. Asemenea majorității sloturilor oferite de EGT, și acesta are prezintă un Jackpot pe care jucătorii îl pot debloca și câștiga atunci când norocul este de parte lor, iar simbolurile se aliniază potrivit pe role.

 

  1. Super Hot – este un slot ce oferă o grafică diferită și simboluri speciale. Accesează Super Hot și acceptă invitația la un delicios grătar online, deoarece jocul oferă simboluri de legume la gratar, care de care mai delicioase și mai avantajoase din punctul de vedere al recompenselor oferite de acestea.

De asemenea, vei putea descoperi printre simboluri și instrumente și ustensile necesare pentru pregătirea grătarului, acestea având plată redusă: spatulă și furculiță. Dacă aceste simboluri sunt prezente în număr de ​​trei ustensile de gratar, jocul te va rasplăti cu de 15 ori valoare pariului pe care l-ai pus, iar 4 patru simboluri de acest tip te vor răsplăti cu 50 de ori valoarea liniei de plată aleasă.

 

Simbolurile care îți vor aduce recompense mai mari sunt legumele, precum: roșii feliate, ciuperci castraveți, porumb, etc. Alte simboluri mai speciale ale acestui slot sunt Super Hot Barbeque (sigla), ce îți poate aduce câștiguri de până la 1000 de ori miza, pentru astfel de 4 simboluri poziționate pe role, ardeiul picant, ce condimentează jocul, dar și premiile, oferindu-ți posibilitatea de a câștiga de 150 de ori miza pariului pus de tine, dar și simbolul burger, ce oferă cea mai mare posibilitate de recompensă.

 

  1. Dazzling Hot – face parte din gama sloturilor clasice, cu tematică de fructe, oferite de EGT Interactive, pe care trebuie să le încerci. Slotul este amuzant și interactiv, și oferă o rată de returnare către jucător de aproximativ 97%, ceea ce înseamnă nu doar că te vei distra testând acest slot video, dar că ai și șanse foarte mari de câș

 

  1. Zodiac Wheel – este un slot ce oferă jucătorilor un RTP de peste 96%, fiind extrem de interesant și palpitant, cu o grafică impresionantă și o tematică aparte, inspirată de astre și zodii. Simbolul wild al jocului este reprezentat de simbolul Zodiac Reel, iar cele două simboluri scatter sunt reprezentate de o carte și o hartă. Jucătorii au posibilitatea de a plasa 5 pariuri fixe, iar funcția de „Redare automată” le permite acestora să acceseze jocul cu mai puțin efort. O altă funcție a jocului este cea denumită ”Gamble”, ce permite accesarea unui mini joc de cărț Testează-ți intuiția, nimerind perechile de cărți și poți avea parte de mai multe șanse de câștig.

Concluzii

 

EGT este unul dintre cei mai cunoscuți provideri de software și jocuri de cazinou, ce oferă o gamă variată de jocuri și păcănele. Posibilitatea de a obține un jackpot și mini jocurile de cărți pentru mai multe șanse de câștig, sunt câteva dintre caracteristicile jocurilor oferite de EGT. Dintre toate sloturile puse la dispoziție, îți recomandăm să le încerci mai întâi pe cele 5 de mai sus, acestea fiind cele mai populare, de altfel.