Tenismena Oana Flonta a câştigat „Cupa de Iarnă” de la Oradea

Ediţia din acest an a „Cupei de Iarnă” la tenis s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Oradea, în organizarea Clubul Sportiv Municipal din localitate. Au fost prezenţi sportivi din judeţele Timiş, Bihor, Maramureş, Satu Mare, Cluj şi Sălaj, judeţul nostru fiind reprezentat de tenismeni de la Clubul Sportiv Municipal Zalău şi Palatul Copiilor.
Dintre sportivii legitimaţi la CSM Zalău, cel mai bun rezultat a fost înregistrat de Oana Flonta, la categoria 12 ani, aceasta ocupând locul I la final în proba de simplu. Tenismena pregătită de Constantin Carp a avut culoar liber în primul tur, iar în sferturile de finală a învins-o cu 6 – 0, 6 – 1 pe Clara Păun, de la TC Aryana Timiş. Zălăuanca a obţinut o victorie în două seturi şi în semifinale, impunându-se cu 6 – 3, 6 – 2 în faţa sportivei Andreea Barna, de la Iris Ştei. Adversara Oanei Flonta din finală a fost o tenismenă din Satu Mare, Vanessa Nocaci, pe care zălăuanca a învins-o cu 6 – 3, 6 – 3.
Alte două tenismene de la CSM Zalău, Cezara But şi Andreea Peczer, au evoluat la categoria 14 ani. Dacă la simplu, ambele au pierdut în primele tururi, la dublu, Perecz a ocupat locul trei, făcând pereche cu Ana Maria Coroiu, de la CSM Oradea.
CSM Zalău a avut reprezentanţi şi la seniori, unde au fost cinci sportivi înscrişi, jucându-se după sistemul „fiecare cu fiecare”. Ultimele meciuri sunt programate luni seara.
Tot luni după-amiaza au fost programate ultimele meciuri şi la categoria 12 ani, unde Zalăul a fost reprezentat şi de Ioana Lung, de la Palatul Copiilor Zalău.

One Thought to “Tenismena Oana Flonta a câştigat „Cupa de Iarnă” de la Oradea”

  1. la voi e noapte....

    cine va da informatiile…….ioana lung la 12 ani? la seniori se termina saptamana viitoare……seara

Leave a Comment