Sportul Şimleu a ratat promovarea în Liga a III-a

Deşi a avut oşansă mare de a promova în Liga a III-a, Sportul Şimleu a fost de nerecunoscut, mai ales în partea a doua, în meciul de duminică, cu Progresul Şomcuta Mare, pierzând duelul cu maramureşenii cu scorul de 0 – 2, ratând astfel şansa de a accede în eşalonul trei al fotbalului românesc.
Toată suflarea şimleuană era încrezătoare înaintea acestui duel. Până şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Daniel Sabou, a afirmat că, în proporţie de 90 la sută, Sălajul va mai avea o echipă în Liga a III-a alături de SCM Zalău.
Duminică, însă, pe Stadionul „Olimpia” din Satu Mare, lucrurile au stat cu totul altfel, iar experienţa jucătorilor de la Progresul Şomcuta Mare a învins ambiţia şi dorinţa de afirmare a tinerilor fotbalişti şimleuani.
Prima repriză a fost destul de echilibrată, dar săcară în ocazii, ambele echipe punând de puţine ori în pericol poarta adversă. Situaţia s-a schimbat în al doilea mitan, unul în care maramureşenii au avut posesia, dar au şi marcat de două ori în poarta şimlueanilor.
Scorul a fost deschis în minutul 65, prin experimentatul Bogdan Hauşi, cel care l-a „servit” perfect în minutul 74 pe Tudor Balmoş care, din faţa porţii, a înscris pentru 2 – 0.

În urma acestui rezultat, Progresul Şomcuta Mare promovează în Liga a III-a, urmând a fi colegă de serie cu SCM Zalău.

Alte articole

3 Thoughts to “Sportul Şimleu a ratat promovarea în Liga a III-a”

  1. Anonim

    Nu s-o mai făcut blat ca și anul trecut când ulmeniul s-a dat la o parte în fața mirsidul

  2. Anonim

    Șimleu sa crezut înainte ca sunt în liga 3 cum a crezut și csu Craiova ca sunt deja campioni

  3. bloc P

    Trebuie sprijinit fotbalul de masa cu cat mai multi copii din Simleu nu figuri din astea cu jucatori adusi din alta parte,cheltuieli,grandomanii

Leave a Comment