Polițist decedat în urma unui accident

Un accident soldat cu decesul unei persoane a avut loc duminică,la ora 17.15, în localitatea Stâna, victima fiind  lucrător în cadrul Poliției Zalău. La ora menționată, polițistul, aflat în timpul liber, se deplasa cu un ATV pe o pășune, din localitatea Stâna, iar la un moment dat s-a răsturnat cu acesta, decedând la scurt timp de la producerea evenimentului. „Transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru și ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Sălaj.

Alte articole

6 Thoughts to “Polițist decedat în urma unui accident”

 1. Anonim

  Dumnezeu sa-l ierte !

  Un om bun, care avea bunul simt si nu isi tura ATV ul prin oras !!! El nu era ca ceilalti nesimtiti cu ATV, care se plimba toata ziua si noapte pe bulevard sau pe stradute dintre case si blocuri !

 2. George Popa

  Să piară toți care au ATV-uri !…sau nu chiar, dar oricum, mulți vor crăpa…

  1. Anonim

   Pe langa faptul ca iesti prost mai strigi si în gura mare sper sa ai parte si tu de o durere asemanatoare cu a familiei lui pe urma mai vb

 3. Anonim

  Politistii isi permit ATV-uri din salariu? Nu-i rau deloc..

 4. MARIUS

  Da de ce sa nu si permita politistii ATV??? TU CEL DE LA 09.03 PARI FOARTE DESTEPR SA PUI ASTFEL DE INTREBARI . VEZI, asta-i motivul pentru care tu nu – ti permiti ATV!!!

 5. Anonim

  E trist când moare un om atât de tânăr…. Nu îl cunosc dar știrea m-a întristat. Sincere condoleanțe familiei.

Leave a Comment