Şimleu Silvaniei va fi gazda Campionatului Naţional de Culturism

Cei mai buni culturişti din România la categoria masters, vor reveni la Şimleu Silvaniei în această vară. După patru ani, oraşul de la poalele Măgurii va fi, din nou, gazda Campionatului Naţional de Culturism pentru categoria masters, evenimentul urmând să se desfăşoare în 28 mai, cel mai probabil la Casa Orăşenească de Cultură din Şimleu Silvaniei.
Decizia a fost luată la finalul lunii trecute, în cadrul şedinţei Biroului Federal al Federaţiei Române de Culturism (FRC). Mai multe cluburi au solicitat organizarea Campionatului Naţional la categoria masters, cererile au fost analizate, iar oficialii FRC au decis ca evenimentul să îl organizeze Clubul Sportiv Gold-Gym Şimleu Silvaniei.
„Mă bucur că avem ocazia să organizăm, din nou, în oraşul nostru un eveniment important din sportul românesc. Sper ca organizarea să fie cât mai bună, iar spectatorii să vină într-un număr cât mai mare”, ne-a declarat preşedintele CS Gold-Gym Şimleu Silvaniei, Ioan Laslo.
Categoria masters la feminin este peste 35 de ani, iar la bărbaţi, peste 40 de ani.
Probele de concurs sunt culturism, fitness şi body-fitness clasic.
Ioan Laslo, preşedintele CS Gold-Gym Şimleu Silvaniei a fost medaliat la ultimele şase ediţii ale Campionatului Naţional de Culturism – Masters.

Leave a Comment