SCM Zalău ia în calcul varianta de a renunța la o serie de jucători transferați în vara acestui an

SCM Zalău a fost, în vara acestui an, la doar câteva secunde de o promovare istorică în Liga a II-a, o promovare mult așteptată de  iubitorii fotbalului din municipiu. Odată cu ratarea promovării, conducerea a renunțat la o serie de jucători care au avut evoluții remarcabile în sezonul anterior, transferând fotbaliști cu care să înceapă o nouă luptă pentru promovarea în eșalonul secund.  Așteptările au fost cu totul altele din partea jucătorilor transferați, mai ales că unii au evoluat în eșaloanele superioare, evoluțiile acestora fiind, de cele mai multe ori, modeste.

Primul obiectiv a fost calificarea în Cupa României într-o fază unde SCM Zalău să se poată duela cu o echipă din Liga a II-a, partidă ce s-ar fi disputat la Zalău, dar echipa condusă de George Zima a părăsit prematur această competiție, după numai două meciuri disputate.

Situația nu arată deloc bine nici în clasament, formația de la poalele Meseșului clasându-se pe un modest loc șase după opt etape, cu patru victorii și patru înfrângeri. Primele măsuri s-au luat în cursul zilei de marți, când s-a renunțat la antrenorul George Zima. Locul său a fost luat de băimăreanul Dorin Toma, cel care a fost prezentat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă. La întâlnirea cu presa locală a fost prezent și managerul secției de fotbal, Marius Pașca, acesta afirmând că se ia în calcul și varianta de a se renunța, în perioada următoare, la o serie de jucători care au avut evoluții modeste în prima parte a campionatului.

“Vom face o analiză a jucătorilor în perioada următoare și luăm în calcul și varianta de a renunța la câțiva dintre ei. Așteptările au fost cu totul altele față de ceea ce au oferit, iar clubul și-a făcut datoria față de ei. Sper ca odată cu venirea lui Dorin Toma, lucrurile să arate mai bine și să se vadă o îmbunătățire atât în jocul echipei, cât și prin rezultate”, a afirmat Marius Pașca.

Dorin Toma va debuta pe banca echipei zălăuane sâmbătă, când SCM va primi vizita echipei Luceafărul Oradea, meciul fiind programat la ora 15, pe Stadionul Municipal.

Leave a Comment