SCM Zalău a ratat unul dintre obiective încă de la primul meci oficial al sezonului

Sportul Şimleu şi SCM Zalău s-au întâlnit şi în acest an în prima fază a Cupei României, partida desfăşurându-se pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei. Cu loturi incomparabile din punct de vedere valoric, dar şi cu bugete incomparabile, cele două echipe au jucat „de la egal la egal” pe tot parcursul meciului. SCM Zalău, deşi are în lot jucători cu o vastă experienţă în ligile superioare, s-a făcut de râs în faţa unei echipe a Şimleului, formată din jucători tineri, unii dintre ei cu salarii chiar şi de 5 – 6 ori mai mici decât ale zălăuanilor.
Puţini erau cei care credeau într-o surpriză a Şimleului la investiiţile făcute de zălăuani în această vară şi la condiţiile pe care le oferă clubul – printre cele mai bune condiţii din Liga a III-a la nivel naţional.
Zalăul a început mai bine jocul, s-a instalat în jumătatea adversă, dar numai în primul sfert de oră, jocul echilibrându-se după primele 15 minute. În minutul 24 a venit şi golul Şimleului, la prima ocazie periculoasă, Andrei Zete învingându-l pe portarul Miron cu o lovitură de cap, după o învălmăşeală în careul Zalăului. Acesta a fost şi scorul pauzei, SCM-ul restabilind egalitatea în minutul 55, prin Vlad Moraru, care l-a învins pe portarul Cosma cu un şut din marginea careului de 16 metri.
Cu încă câteva ocazii de ambele părţi, cele două echipe au încheiat şi cele 90 de minute, dar şi cele două reprize de prelungiri cu scorul de 1 – 1, trecându-se la loviturile de departajare.
Paul Cosma, portarul Şimleului, a fost eroul serii, apărând două lovituri de pedeapsă. SCM Zalău a ratat prin Cristin Jalbă şi prin Mihai Doroftei.
Scorul final a fost 4 – 2 la loviturile de departajare şi 5 – 3 la general, rezultat ce le dă speranţe şimleuanilor pentru sezonul ce stă să înceapă şi care, în acelaşi timp, ar trebui să tragă un mare semnal de alarmă în tabăra Zalăului. SCM şi-a propus să parcurgă câteva tururi în Cupa României, astfel încât să aducă la Zalău o echipă de Liga a II-a.

4 Thoughts to “SCM Zalău a ratat unul dintre obiective încă de la primul meci oficial al sezonului”

  1. […] Sportul Şimleu şi SCM Zalău s-au întâlnit şi în acest an în prima fază a Cupei României, partida desfăşurându-se pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei. Cu loturi incomparabile din punct de vedere valoric, dar şi cu bugete incomparabile, cele două echipe au jucat „de la egal la egal” pe tot parcursul meciului. SCM Zalău, deşi are în lot jucători cu o vastă experienţă în ligile superioare, s-a făcut de râs în faţa unei echipe a Şimleului, formată din jucători tineri, unii dintre ei cu salarii chiar şi de 5 –…  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Domnule primat, totusi cat mai aveyi de gand sa tineti acolo cuplul de cosmar Pura-Pasca, sa faca orasul de ras?

  3. Anonim

    E bine.nu mai irosesc banii pt deplasări

Leave a Comment