Scandal uriaş în finala Cupei României arbitrată de o sălăjeancă

Szabo Krisztina, una dintre cele mai de perspectivă femei arbitru din Sălaj, a fost delegată să oficieze la centru finala Cupei României la fotbal feminin, dintre Carmen Bucureşti şi Universitatea Cluj, desfăşurată duminică, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală.

Din păcate, evenimentul ce trebuia să rămână unul plăcut pentru sălăjeanca noastră, s-a transformat într-un „episod trist” al carierei. Finala Cupei României s-a încheiat cu un scandal uriaş, componentele celor două echipe ajungând efectiv să se ia la bătaie pe terenul de fotbal la sfârşitul finalei.

Totul a pornit de la o fază controversată, ce s-a consumat în minutul 38 al partidei, la scorul de 0 – 0, când clujencele au marcat dintr-o lovitură liberă, golul fiind anulat de sălăjeanca Szabo Krisztina. Reuşita a fost anulată pe motiv că una dintre jucătoarele clujence ar fi bruscat zidul advers la lovitura respectivă.

Dezamăgite de pierderea finalei (scor 1-2), jucătoarele de la Universitatea Cluj, antrenate de Constantin Olariu, fostul antrenor al FC Zalău, au refuzat chiar să dea mâna cu Mihai Stoichiţă – preşedintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, la festivitatea de premiere.

foto: gsp.ro

3 Thoughts to “Scandal uriaş în finala Cupei României arbitrată de o sălăjeancă”

  1. […] Szabo Krisztina, una dintre cele mai de perspectivă femei arbitru din Sălaj, a fost delegată să oficieze la centru finala Cupei României la fotbal feminin, dintre Carmen Bucureşti şi Universitatea Cluj, desfăşurată duminică, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală. Din păcate, evenimentul ce trebuia să rămână unul plăcut pentru sălăjeanca noastră, s-a transformat într-un „episod trist” al carierei. Finala Cupei României s-a încheiat cu un scandal uriaş, componentele celor două echipe ajungând efectiv să se ia la bătaie pe terenul de fotbal la sfârşitul finalei. Totul a pornit de… Citeste mai mult […]

  2. […] Szabo Krisztina, una dintre cele mai de perspectivă femei arbitru din Sălaj, a fost delegată să oficieze la centru finala Cupei României la fotbal feminin, dintre Carmen Bucureşti şi Universitatea Cluj, desfăşurată duminică, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală. Din păcate, evenimentul ce trebuia să rămână unul plăcut pentru sălăjeanca noastră, s-a transformat într-un „episod trist” al carierei. Finala Cupei României s-a încheiat cu un scandal uriaş, componentele celor două echipe ajungând efectiv să se ia la bătaie pe terenul de fotbal la sfârşitul finalei.  » Mai multe detalii […]

  3. Adi

    O hoata de arbitra. Sa se lase!

Leave a Comment