Sălajul are campion balcanic la box

Rareș Gramă surprinde din nou. După mai puțin de o lună de la câștigarea titlului de campion național, pugilistul de la Clubul Sportiv Municipal Zalău a devenit campion balcanic, fiind singurul astfel de rezultat din istoria boxului sălăjean. Viorel Burde a mai urcat pe podium la această competiție, în 1977, obținând medalia de bronz.

Rareș Gramă a urcat în ring la categoria 66 de kilograme – juniori, reușind să-și învingă prin knockout chiar și adversarul din finală. Kunovac Emir, reprezentatul Bosniei Herțegovina, a mai avut nevoie de două numărători în prima repriză, tot în prima rundă venind și knockout-ul lui Rareș Gramă. Adversarul lui Gramă este medaliat la ediția din acest an a Campionatul European.

 

One Thought to “Sălajul are campion balcanic la box”

  1. […] Rareș Gramă surprinde din nou. După mai puțin de o lună de la câștigarea titlului de campion național, pugilistul de la Clubul Sportiv Municipal Zalău a devenit campion balcanic, fiind singurul astfel de rezultat din istoria boxului sălăjean. Viorel Burde a mai urcat pe podium la această competiție, în 1977, obținând medalia de bronz. Rareș Gramă a urcat în ring la categoria 66 de kilograme – juniori, reușind să-și învingă prin knockout chiar și adversarul din finală. Kunovac Emir, reprezentatul Bosniei Herțegovina, a mai avut nevoie de două numărători în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment