Sălăjeanul Vlad Morar va evolua la Dinamo Bucureşti

Transferat în luna ianuarie a anului trecut la Gaz Metan Mediaş, Vlad Morar s-a despărţit în aceste zile de gruparea medieşeană, motivul fiind problemele financiare cu care se confruntă clubul. Atacantul care a început fotbalul la Viitorul Zalău a ajuns în curtea celor de la Dinamo Bucureşti, echipă al cărui suporter este de când era copil.

Pentru a deveni liber de contract şi a se putea transfera la o altă echipă, fotbalistul originar din comuna Crişeni a renunţat şi la suma de 50.000 de euro.

Vlad Morar este al treilea jucător transferat de Dinamo în această perioadă de la Gaz Metan Mediaş, după Gabriel Moura şi Răzvan Grădinaru. Sălăjeanul a mai avut oferte de la Rapid şi de la Farul, dar a semnat cu „câinii roşii” un contract valabil până la finalul sezonului.

„I-am transferat pe pe Morar, Grădinaru și Moura. Mâine îi putem legitima. Grădinaru zice că vrea să joace. Participă deja la antrenament. E pregătit. Depinde de antrenor. Să vedem ce spun și ceilalți”, a declarat Iuliu Mureşan, directorul executiv al clubului Dinamo.

Vlad Morar a mai evoluat în România la Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, Viitorul Constanţa, FC Voluntari, UTA şi Gaz Metan Mediaş.

4 Thoughts to “Sălăjeanul Vlad Morar va evolua la Dinamo Bucureşti”

 1. Anonim

  Văd că Dinamu trage tare, s-ar putea să și cîștige un meci pînă la urmă, că de retrogradare nici nu încape vorba, au structurile grijă!

 2. Dinamovistul

  Mult succes. Poate fi ultimul tren, dar in aceladi timp o sansa extraordinara spre echipa nationala

 3. Anonim

  O duce și pe bomba sexy la București?

 4. Anonim

  Din lac în puț ă !

Leave a Comment