Sălăjeanul Vlad Morar va evolua, din nou, sub comanda lui Gheorghe Hagi

Ajuns în iarnă la Dinamo București, sălăjeanul Vlad Morar i-a părăsit pe “câinii roșii” după retrogradarea în Liga a II-a. Atacantul central a ajuns, din nou, sub comanda lui Gheorghe Hagi, cu care a mai lucrat la Viitorul Constanța, devenind campion al României cu formația de la malul mării. De această data, cei doi vor colabora la Farul Constanța.

”Bun venit, Alex Buzbuchi și Vlad Morar ! Farul Constanța a încheiat astăzi contracte pentru următorii doi ani cu jucătorii Alexandru Buzbuchi și Vlad Morar. În vârstă de 28 de ani, Alexandru Buzbuchi este născut la Constanța, este un portar format la Academia Gheorghe Hagi, iar ultima oară a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș. Născut la Crișeni (județul Sălaj), Vlad Morar are tot 28 de ani, este atacant central, iar în carieră a mai jucat pentru Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Beitar Ietusalim (Israel), Rapid București, ASA Tg. Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia), FC Voluntari, UTA  Gaz Metan Mediaș și în ultima parte a acestui sezon la Dinamo. Ambii vor fi prezenți la primul antrenament programat la 16 iunie. Mult succes, Alex și Vlad, în tricoul alb-albastru!”, apare pe site-ul official al echipei Farul Constanța.

Vlad Morar a evoluat în 14 partide pentru Dinamo și a înscris 5 goluri.

 

2 Thoughts to “Sălăjeanul Vlad Morar va evolua, din nou, sub comanda lui Gheorghe Hagi”

  1. […] Ajuns în iarnă la Dinamo București, sălăjeanul Vlad Morar i-a părăsit pe “câinii roșii” după retrogradarea în Liga a II-a. Atacantul central a ajuns, din nou, sub comanda lui Gheorghe Hagi, cu care a mai lucrat la Viitorul Constanța, devenind campion al României cu formația de la malul mării. De această data, cei doi vor colabora la Farul Constanța. ”Bun venit, Alex Buzbuchi și Vlad Morar ! Farul Constanța a încheiat astăzi contracte pentru următorii doi ani cu jucătorii Alexandru Buzbuchi și Vlad Morar.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment