Președintele GAL „Valea Someșului”, Ionuț Remus Ilieș: „Sălajul poate produce produse alimentare și nealimentare care pot concura la nivel internațional”

Producători sălăjeni de produse apicole, lactate, brânzeturi, fructe, legume și de produse de panificație au fost prezenți astăzi la un târg regional, un eveniment organizat în localitatea Gâlgău de GAL „Valea Someșului, asociație coordonată de Ionuț Remus Ilieș.

Grupul de acțiune locală „Valea Someșului” cuprinde tot mai mulți producători sălăjeni, dar și fermieri din alte județe, asociația organizând diferite campanii pentru sprijinirea micilor întreprinzători în demersurile de accesare a unor proiecte de finanțare în scopul promovării, dezvoltării și intrării pe noi piețe de desfacere. Târgul de astăzi a fost organizat în zona centrală a localității Gâlgău, la eveniment participând nu doar producători și consumatori, ci și oficialii Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură, Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sălaj. „Este un eveniment obișnuit pe care noi îl organizăm de această dată la Gâlgău și prin care ne dorim să-i promovăm pe producătorii noștri, să arătăm celor interesați că Sălajul poate produce de calitate, poate furniza produse alimentare și nealimentare care pot concura la nivel internațional. Sunt producători dina sociația noastră, din Sălaj și din alte județe”, a punctat președintele GAL „Valea Someșului”, Ionuț Remus Ilieș.

2 Thoughts to “Președintele GAL „Valea Someșului”, Ionuț Remus Ilieș: „Sălajul poate produce produse alimentare și nealimentare care pot concura la nivel internațional””

  1. […] Producători sălăjeni de produse apicole, lactate, brânzeturi, fructe, legume și de produse de panificație au fost prezenți astăzi la un târg regional, un eveniment organizat în localitatea Gâlgău de GAL „Valea Someșului, asociație coordonată de Ionuț Remus Ilieș. Grupul de acțiune locală „Valea Someșului” cuprinde tot mai mulți producători sălăjeni, dar și fermieri din alte județe, asociația organizând diferite campanii pentru sprijinirea micilor întreprinzători în demersurile de accesare a unor proiecte de finanțare în scopul promovării, dezvoltării și intrării pe noi piețe de desfacere.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment