S-a renuntat la cantonamentul de la Debrecen

S-a renuntat la cantonamentul de la Debrecen

Costurile prea mari i-au determinat pe oficialii de la FC Zalau sa renunte la cantonamentul din Ungaria, echipa urmand sa efectueze un stagiu de pregatuire de zece zile la Ocna Sugatag

Noul antrenor principal de la FC Zalau, Calin Pop, va conduce luni primul antrenament din noul an al echipei FC Zalau. Fata de anul trecut vor avea loc unele modificari in lot, Gabriel Vasvari fiind deja transferat la FC Botosani. Chiar daca nu a dorit sa dea inca niciun nume, Calin Pop ne-a declarat ieri ca de la reuniune va mai lipsi un jucator, la care s-a renuntat in aceasta saptamana. Vor sosi insa patru jucatori din judet, dar vor veni si trei jucatori de la Baia Mare, propusi de Lucian Balan, castigatorul Cupei Campionilor cu Steaua Bucuresti.

Pe langa acestia, tehnicianul zalauan isi doreste un atacant valoros, din afara judetui, cel mai vehiculat nume fiind al lui Marian Pop, jucator legitimat la Turul Micula, dorit si de FC Silvania. Jucatorii pregatiti de Calin Pop si Cristi Oros se vor pregati pe plan local pana in data de 26 ianuarie, urmand ca o zi mai tarziu sa inceapa stagiul montan de pregatire de la Ocna Sugatag.

Initial se avea in vedere si un cantonament la Debrecen, insa, din cauza costurilor prea mari s-a ramas doar la stagiul din statiunea maramureseana, care a fost prelungit pana in 5 februarie. Pana la plecarea in cantonament, Calin Pop va definitiva si lotul cu care va porni la drum in a doua parte a campionatului, acesta urmand sa fie stabilit dupa amicalul de la Carei, din 22 ianuarie, cu echipa locala Victoria.

Leave a Comment