Rematul îşi află în această seară adversarele din Champions League

Rematul îşi află în această seară adversarele din Champions LeaguePrimită pentru a doua oară consecutiv în cea mai prestigioasă competiţie internaţională intercluburi, campioana României la volei masculin, Remat Zalău îşi va afla în această seară adversarele din grupele Champions League.

Gala Europeană de Volei este programată la Viena, pentru a doua oară consecutiv, începând cu ora 21 (ora României), evenimentul fiind organizat de Federaţia Europeană de Volei şi Federaţia Austriacă de Volei.

La masculin sunt calificate 24 de echipe, care vor fi împărţite în şase grupe, ediţia din acest an fiind programată să înceapă în luna octombrie.

Dacă anul trecut Rematul a căzut în cea mai dificilă grupă, alături de campioana Italiei, Trentino BetClic, campioana Germaniei, VfB Friedrichshafen şi campioana Poloniei, PGE Skra Belchatow, conducerea speră ca adversarii din acest an să fie mai accesibili. Ne dorim să facem o figură mai bună decât anul trecut în Champions League, dar avem nevoie şi de puţin noroc la tragerea la sorţi. Părerea mea este că nici anul trecut nu am ieşit şifonaţi din această competiţie, chiar dacă am câştigat un singur set, a afirmat preşedintele campioanei, Liviu Ciupe.

Leave a Comment