Pugilista Diana Tănăsescu, locul I la Openul Internaţional de la Braşov

Devenită în ultimii ani campioană a României şi câştigătoare a Cupei României, pugilista zălăuană, Diana Tănăsescu a obţinut un nou rezultat notabil, de această dată, la o competiţie internaţională. Pugilista antrenată de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş a participat la Openul Internaţional de la Braşov, un turneu pentru juniori şi tineret la care au fost prezenţi 268 de sportivi din 22 de ţări. La juniori au fost 25 de categorii, iar la tineret, 26.

Diana Tănăsescu a evoluat la categoria 75 de kilograme – junioare, obţinând locul I, după o evoluţie foarte bună.

„Obiectivul pentru Diana Tănăsescu în anul 2022 este medalie europeană în luna septembrie. Locul I de la Openul Braşovului este primul pas din planul de pregătire şi verificare. Urmează Cupa României, în perioada 1 – 6 martie, unde sperăm la locul I”, ne-a declarat antrenorul Adrian Popuţea.

Diana Tănăsescu a avut rezultate remarcabile şi în anul 2021, printre ele fiind şi un loc 5 la Campionatul European, sportiva de la CSM Zalău fiind desemnată sportiva anului în Sălaj la probe olimpice.

Diana Tănăsescu s-a aflat şi printre sportivii premiaţi la finele anului trecut de Consiliul Judeţean Sălaj pentru rezultatele obţinute în anul 2021.

One Thought to “Pugilista Diana Tănăsescu, locul I la Openul Internaţional de la Braşov”

  1. […] Devenită în ultimii ani campioană a României şi câştigătoare a Cupei României, pugilista zălăuană, Diana Tănăsescu a obţinut un nou rezultat notabil, de această dată, la o competiţie internaţională. Pugilista antrenată de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş a participat la Openul Internaţional de la Braşov, un turneupentru juniori şi tineret la care au fost prezenţi 268 de sportivi din 22 de ţări. La juniori au fost 25 de categorii, iar la tineret, 26. Diana Tănăsescu a evoluat la categoria 75 de kilograme – junioare,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment