Pugilistă de la CSM Zalău boxează pentru România la Campionatul European

Diana Tănăsescu, cel mai bun produs al boxului feminin sălăjean din ultimii ani, va reprezenta, din nou, România la o competiţie internaţională. Capitala Armeniei, Erevan, este gazda ediţiei din acest an a Campionatului European de Box rezervat categoriei tineret, evenimentul desfăşurându-se în perioada 23 aprilie – 4 mai.

Medaliată cu bronz la ediţia de anul trecut a Campionatului European rezervat juniorilor, Diana Tănăsescu nu are un obiectiv foarte îndrăzneţ la competiţia din Armenia, fiind primul an la categoria tineret. „Anul acesta ne-am propus ca obiectiv unul dintre locurile 5 – 8, iar în 2024, ne dorim să ajungem în finala Campionatului European la tineret”, ne-a declarat antrenorul sportivei, Adrian Popuţea.

Diana Tănăsescu este cvadruplă campioana naţională, între anii 2019 – 2022 şi triplă câştigătoare a Cupei României. A susţinut 40 de meciuri până în prezent, având 35 de victorii, dintre care, 25 înainte de limită.

Sportiva legitimată la CSM Zalău va urca în ring miercuri, urmând să întâlnească reprezentanta Spaniei, Ana Ubez Rodriguez, medaliată tot cu bronz la ediţia de anul trecut a Campionatului European rezervat juniorilor.

Diana Tănăsescu va boxa la categoria 66 de kilograme, din lotul României mai făcând parte nouă pugiliste, în frunte cu Amalia Niţă, dublă campioană europeană.

2 Thoughts to “Pugilistă de la CSM Zalău boxează pentru România la Campionatul European”

  1. […] Diana Tănăsescu, cel mai bun produs al boxului feminin sălăjean din ultimii ani, va reprezenta, din nou, România la o competiţie internaţională. Capitala Armeniei, Erevan, este gazda ediţiei din acest an a Campionatului European de Box rezervat categoriei tineret, evenimentul desfăşurându-se în perioada 23 aprilie – 4 mai. Medaliată cu bronz la ediţia de anul trecut a Campionatului European rezervat juniorilor, Diana Tănăsescu nu are un obiectiv foarte îndrăzneţ la competiţia din Armenia, fiind primul an la categoria tineret. „Anul acesta ne-am propus ca obiectiv unul dintre locurile 5 –… Citeste mai mult […]

  2. […] Diana Tănăsescu, cel mai bun produs al boxului feminin sălăjean din ultimii ani, va reprezenta, din nou, România la o competiţie internaţională. Capitala Armeniei, Erevan, este gazda ediţiei din acest an a Campionatului European de Box rezervat categoriei tineret, evenimentul desfăşurându-se în perioada 23 aprilie – 4 mai. Medaliată cu bronz la ediţia de anul trecut a Campionatului European rezervat juniorilor, Diana Tănăsescu nu are un obiectiv foarte îndrăzneţ la competiţia din Armenia, fiind primul an la categoria tineret. „Anul acesta ne-am propus ca obiectiv unul dintre locurile 5 –…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment