Probleme în lotul echipei FC Zalău: „70 la sută dintre jucători nu fac faţă nivelului Ligii a III-a”

FC Zalău a susţinut vineri primul amical din această vară, încheiat cu scorul de 4 – 4 duelul cu Viitorul Ulmeni, după ce adversara a condus cu 3 – 0 la pauză

FC Zalău a abordat amicalul de vineri cu un prim „11” în care s-au regăsit doar doi jucători din echipa de bază a sezonului trecut: Raul Stanciu şi Daniel Supuran. Pe lângă aceştia, în echipa de start s-au mai regăsit o parte dintre rezervele de anul trecut: portarul Cristian Man şi jucătorii de câmp: Alexandru Pop, Alexandru Flueraş şi Alexandru Neagotă. Ceilalţi jucători care au făcut parte din lot au fost juniori de la grupele clubului şi fotbalişti tineri veniţi în probe.
Antrenorul Constantin Olariu nu s-a arătat deloc încântat de prestaţia celor pe care i-a avut la dispoziţie, declarând că o mare parte dintre aceştia nu vor face faţă Ligii a III-a.
„Nu am rămas cu o impresie prea bună după primul amical. Au fost mulţi juniori care au evoluat prin campionatele din judeţ. 70 la sută dintre jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie nu fac faţă nivelului Ligii a III-a. Va trebui să găsim în scurt timp jucători pentru a începe serios pregătirile pentru noul sezon. Trebuie să efectuam şi un stagiu de pregătire centralizată, dar dacă vor pleca marea majoritate a jucătorilor pe care-i am acum la dispoziţie nu are rost să începem cantonamentul”, ne-a declarat antrenorul Olariu.
FC Zalău şi Viitorul Ulmeni, formaţie ce activează în Liga a IV-a din Maramureş, au terminat la egalitate partida de vineri, scor 4 – 4, după ce oaspeţii au condus cu scorul de 0 – 3.
Pentru FC Zalău au marcat Alexandru Pop şi Raul Brînduşe, fiecare reuşind „dubla”, iar pentru Viitorul Ulmeni au înscrisMarius Feraru (2), Vlad Asăujan şi Alexandru Răduneaţă.
FC Zalău: Vlad Muscan – Răzvan Pop, Denis Crişan, Vlad Tohat, Dan Olar, Darius Varga, Raul Stanciu, Raul Brînduşe, Ionuţ Mureşan, Daniel Supuran şi Ghot Thomas. Au mai evoluat: Cristian Man – Gabriel Groza, Alexandru Neagotă, Alexandru Pop, Răzvan Meleg, Alexandru Flueraş, Mihai Brânduşe şi Boska Arnold. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment