Prima victorie pentru tineretul de la HC Zalău

Etapa a IV-a a Campionatului Naţional rezervat tineretului i-a adus echipei HC Zalău şi prima victorie. Echipa condusă de Valeria Motogna şi Raluca Ionaşcu a reuşit să se impună cu scorul de 29 – 25, pe teren propriu, în faţa echipei similare a clubului Măgura Cisnădie.

Zălăuancele au avut iniţiativa încă din start, conducând cu 3 – 0 în minutul 4. Echipa zălăuană a avut mereu avantaj pe tabelă, iar la pauză a intrat cu avans de trei goluri la cabine, 15 – 12.

Andreea Serencu a ieşit în evidenţă atât în prima parte, cât şi în repriza secundă, marcând în total nu mai puţin de 10 goluri. În evidenţă au mai ieşit Denisa Gherghe şi Daniela Necula, prima cu 9 reuşite, iar a doua cu 7 goluri. Pentru HC Zalău au mai marcat Ioana Danilescu (2) şi Kovacs Evelin (1).

După patru etape, dar cu trei jocuri disputate, HC Zalău se situează pe locul 5 în Seria A din 8 echipe participante, urmând ca în etapa viitoare să întâlnească SCM Râmnicu Vâlcea. Până la finalul anului va mai avea loc o etapă, în data de 12 noiembrie, când zălăuancele vor primi vizita formaţiei de tineret a Gloriei Bistriţa.

One Thought to “Prima victorie pentru tineretul de la HC Zalău”

  1. […] Etapa a IV-a a Campionatului Naţional rezervat tineretului i-a adus echipei HC Zalău şi prima victorie. Echipa condusă de Valeria Motogna şi Raluca Ionaşcu a reuşit să se impună cu scorul de 29 – 25, pe teren propriu, în faţa echipei similare a clubului Măgura Cisnădie. Zălăuancele au avut iniţiativa încă din start, conducând cu 3 – 0 în minutul 4. Echipa zălăuană a avut mereu avantaj pe tabelă, iar la pauză a intrat cu avans de trei goluri la cabine, 15 – 12. Andreea Serencu a ieşit în evidenţă… Citeste mai mult […]

Leave a Comment