Prima ediţie a Crosului Rotary s-a organizat în urmă cu 13 ani

2006 a fost anul în care Clubul Rotary a organizat prima ediţiei a Crosului care-I poartă numele, o competiţie la care participă elevi din clasele IV-XII din municipiu. Evenimentul nu s-a organizat în fiecare an, ediţia a II-a desfăşurându-se în 2009. Au fost câteva ediţii consecutive, din nou o pauză, alte câteva ediţii, dar important este că evenimentul nu a fost abandonat de membrii Clubului Rotary.

Ediţia din acest an va avea loc joi după-amiaza, începând cu ora 16:30, estimându-se un număr de peste 1000 de participanţi.

Cei care vor lua startul la eveniment vor primi tricouri din partea organizatorilor, iar primii trei clasaţi la fiecare categorie vor fi recompensaţi cu treninguri.

Alte articole

2 Thoughts to “Prima ediţie a Crosului Rotary s-a organizat în urmă cu 13 ani”

  1. Anonim

    Ati blocat bulevardul in mijlocul saptamanii, la ora 16. 30. Imbecililior. Chiar nu judeca nimeni putin, chiar atat de prosti si de ignoranti sunteti cu totii???? S a creat un haos i circulatie, oamenii n au mai aj7ns la gara sa prinda trenul, totul a fost blocat pe coposu si oeste tot, handicapatilor! Sa va ia naiba cu cros cu tot iar pe cei din primarie care aproba asemenea aberatii sa i lege dna ul! Atata cretinism ca in acest oras de rahat nu vezi nici in comunele din Moldova. Ordinarilor.

  2. 17:30 Esti un imbecil. Din cauza oamenilor „parintilor” ca si tine sunt atatia copii obezi. Pun pariu ca si tu esti un obez. Copii trebuia sa faca sport si miscare… prin asemenea evenimente ii atragi sa faca sport. Dar ce stii tu,,, In Cluj a fost organizat acum 2 saptamani un Cross si a fost blocat tot Clujul , dar nimeni nu sa plans,din contra,

Leave a Comment