Portarul Cristian Man rămâne la FC Zalău

Chiar dacă a susţinut săptămâna trecută probe de joc la formaţia din Liga a II-a, Unirea Tărlungeni, portarul zălăuan Cristian Man s-a întors la formaţia la care a evoluat în ultimele două sezoane, semnând un nou contract cu FC Zalău valabil pe o perioadă de un sezon

Dacă în sezonul trecut a fost mai mult rezervă pe postul de portar, zălăuanul Cristian Man va avea şansa să joace titular în sezonul viitor la FC Zalău. Portarul care a început fotbalul la Viitorul Zalău a revenit săptămâna trecută la echipa zălăuană, după ce a susţinut probe de joc la formaţia braşoveană din Liga a II-a, Unirea Tărlungeni. Jucătorul susţine că nu a fost mulţumit de condiţiile de care beneficiază clubul şi nu a mai aşteptat răspunsul conducerii clubului.
„Cristian Man s-a întors la echipă şi am semnat cu el un contract valabil pe o perioadă de un sezon. Foarte probabil, el va fi titular în sezonul viitor”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Pe postul de portar a evoluat în sezonul trecut Claudiu Băican, dar goalkeeper-ul zălăuan s-a transferat în această vară la formaţia din Liga a II-a, Olimpia Satu Mare. Surse din anturajul acestuia ne-au dezvăluit că nu este exclusă nici varianta unei reveniri la formaţia de sub Meseş, dar sub formă de împrumut.

Leave a Comment