Phoenix Şimleu s-a terminat ca bateria la Dej

Unirea Dej – Phoenix Şimleu Silvaniei 3 – 1 (22 – 25, 25 – 18, 25 – 21, 25 – 23)

Phoenix Şimleu a încercat să producă surpriza, vineri după-amiaza, la Dej, în primul meci din faza a doua a play-off-ului Diviziei A1, iar după primele două seturi părea că va şi reuşi acest lucru. Din păcate, jocul bun al formaţiei şimleuane a durat doar în setul doi şi jumătate din actul trei, iar Unirea a reuşit să revină şi să se impună cu 3 – 1.
Dejenii s-au impus cu scorul de 25 – 22 în primul set, după ce au avut 8 – 7 şi 16 – 13 la cele două întreruperi tehnice.
Actul secund a fost controlat de Phoenix, care a avut 8 – 7 la prima întrerupere tehnică şi 16 – 15 la cea de-a doua, iar în final s-a desprins decisiv şi s-a impus la o diferenţă de şapte puncte.
Şimleuanii au avut o evoluţie bună şi în prima jumătate a setului trei, când a avut un avantaj considerabil, 8 – 1, 10 – 3 şi 12 – 6. Încet, situaţia s-a schimbat, iar la controlul jocului au trecut dejenii, care au egalat situaţia la 17, după care au trecut în avantaj şi s-au impus cu 25 – 21.
Căzuţi psihic după căderea inexplicabilă din setul trei, şimleuanilor nu le-a mai mers aproape nimic în ultimul parţial. Dejul a început tare, având 8 – 2 la primul time-out tehnic, dar şimleuanii au dat semne de revenire şi s-au apropiat la 15 – 16 până la a doua întrerupere tehnică. Finalul a fost, din nou, al Dejului, care s-a despins la 20 – 16 şi s-a impus cu 25 – 23.
Următorul meci dintre cele două formaţii este programat miercuri, 3 aprilie, la Şimleu Silvaniei.

Alte articole

One Thought to “Phoenix Şimleu s-a terminat ca bateria la Dej”

  1. ell

    Marius, tot respectul pentru tine, dar titluri de acestea – cu coada intre picioare / s-a terminat ca bateria, nu cred ca iti fac cinste. Suna asa a jargon. Tu poti mai mult.

Leave a Comment