Naţionala lui Tadici a câştigat „dubla” cu Germania

Cei 62 de ani pe care antrenorul Gheorghe Tadici i-a împlinit joi au fost sărbătoriţi atât printr-o surpriză pe care tricolorele i-au pregătit-o chiar în ziua aniversării, dăruindu-i un tort tricolor în formă de handbal, cât şi prin cele două victorii pe care naţionala de handbal le-a obţinut vineri şi sâmbătă, în faţa reprezentativei Germaniei.

Într-o atmosferă de sărbătoare creată în Sala Polivalentă din Baia Mare, România s-a impus cu 33 – 32 în primul amical, după un meci în care ambele naţionale s-au aflat la conducere în repetate rânduri.
Naţionala lui Tadici a intrat cu avans minim la vestiare, 17 – 16, iar spre finalul meciului, nemţoaicele au avut avantaj de trei puncte, 31 – 28. Tricolorele au revenit foarte bine, în evidenţă ieşind Aurelia Brădeanu, care a închins tabela la 33 – 32.
Al doilea succes al României a fost mai clar, selecţionala condusă de Tadici câştigând cu 31 – 25 în faţa Germaniei. La pauză, România a condus cu 14 – 12, iar în partea a doua şi-a mărit avantajul de pe tabelă, Chiper ducând scorul la 31 – 24 în minutul 58. Tabela a fost închisă, însă, de nemţoaice, care au marcat prin Minevskaja.
În ambele partide, cea mai bună marcatoare pentru România a fost extrema Ada Nechita.

Alte articole

2 Thoughts to “Naţionala lui Tadici a câştigat „dubla” cu Germania”

  1. Suporter

    Felicitari ! Pt tot ce face acest om cu o putere de munca iesita din comun !!!!! Este „fac totum ‘ si la H.C Zalau si se mai implica si la nationala. De circa 35 de ani ??? Dar oare pana cand ???

  2. handbal

    „tricolorele i-au pregătit-o chiar în ziua aniversării, dăruindu-i un tort tricolor în formă de handbal” — nu puneti si o poza cu >>foma de handbal<<?

Leave a Comment