Phoenix Şimleu a învins Steaua în primul meci din play-out

Phoenix Şimleu – Steaua Bucureşti 3 – 1 (23 – 25, 25 – 22, 25 – 22, 25 – 21)

Phoenix Şimleu Silvanie a făcut primul pas pentru rămânerea în prima divizie a voleiului românesc, câştigând cu scorul de 3 – 1 duelul de sâmbătă cu Steaua Bucureşti. Primul set a fost câştigat de oaspeţi, care s-au impus cu 25 – 23, deşi Phoenix a avut avantaj la ambele întreruperi tehnice, 8 – 4 şi 16 – 13. „Roş-albaştri” au egalat scorul la 18, după care au preluat conducerea, iar până la final nu au mai putut fi egalaţi.
Actul secund a început mai bine pentru gazde. Şimleul a avut 5 – 0 şi 8 – 3 la prima întrerupere tehnică, Diferenţa a crescut la şapte puncte la al doilea time-out tehnic, 16 – 9, dar steliştii au egalat spre final la 22. Au urmat trei puncte câştigate consecutiv de Phoenix, care a restabilit egalitatea la seturi.
Tot 25 – 22 a fost scorul final în favoarea şimleuanilor şi în parţialul cu numărul trei. Phoenix a condus cu 7 – 4 la începutul setului, dar Steaua a avut 8 – 7 la prima întrerupere tehnică. Avantajul minim a fost de partea şimleuanilor la al doilea time-out tehnic, după care s-au distanţat decisiv.
În setul patru s-a mers „punct cu punct” în prima parte, iar la al doilea time-out tehnic, şimleuanii au avut 16 – 14. Steaua a avut un moment de revenire, a egalat la 17, dar Phoenix s-a desprins din nou în final şi s-a impus cu 25 – 21.
Phoenix Şimleu Silvaniei: Vlad Cuciureanu, Rodman Valera, Ciprian Viţelaru, Emanuel Oramas, Lucian Tofan, Ovidiu Teuşan şi Joel Silva – libero. Au mai evoluat: Ionuţ Rus, Dan Florea, Robert Ţuţea şi Florin Filip. Antrenor: Ovidiu Teuşan
Steaua Bucureşti: Marius Drăghici, Gjoko Josifov, Andrei Grigoraş, Marius Ciortea, Risto Nikolov, Radu Toboşi şi Ciărian Tofa – libero. Au mai evoluat: Liaftov Alexandar, Paul Crăciun şi Alexandru Borcoş. Antrenori: Mircea Dudaş (principal) şi Silviu Oancea (secund).

Steliştii acuză arbitrajul

Oaspeţii au acuzat maniera de arbitraj la finalul jocului cu echipa din Şimleu, iar antrenorul Mircea Dudaş a afirmat că mai multe echipe din campionatul intern sunt nemulţumiţi de modul în care se arbitrează la Şimleu Silvaniei.
”Ne aşteptam să fim dezavantajaţi la Şimleu. Suntem prima echipă care a păţit asta? După meciurile de aici, multe echipe s-au plâns de maniera de arbitraj. Cred că în setul doi, când am revenit în joc, am fost dezavantajaţi clar. Probabil că dacă făceam 2-0, meciul era gata. Sperăm ca în meciul al doilea să fim arbitraţi correct şi să reuşim să egalăm. Oricum, vom lupta până la final” a spus antrenorul Mircea Dudaş pentru blocaut.ro.

Alte articole

One Thought to “Phoenix Şimleu a învins Steaua în primul meci din play-out”

 1. Ben

  Caut colaboratori pentru publicare anunturii
  Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati
  Cerinte:necesar calculator
  -conexiune internet
  -rabdare
  -cunostinte minime PC
  -seriozitate
  -perseverenta
  -atentie la detalii
  Nu este necesara experienta.
  Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
  Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.
  Program part-time.
  Important:nu cereti detalii pe facebook.
  Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
  Pt. informatii trimiteti textul ,,info” la adresa serenamarco@msn.com
  Oferim si solicitam seriozitate!
  In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
  Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

Leave a Comment