Horaţiu Bogar, al doilea vicepreşedinte al AJF Sălaj

În cadrul Adunării Generale Extraordinare desfăşurată vineri după-amiaza în sala de şedinţe a Primăriei Crasna a fost ales al doilea vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj. Singurul care şi-a depus candidatura a fost Horaţiu Bogar – preşedintele ACS Silvania Cehu Silvaniei, echipă pe care o şi finanţează alături de autorităţile locale din oraş. 37 de delegaţi de cluburi dintr-un total de 47 au fost prezenţi la Adunarea Generală Extraordinară, iar dintre cei prezenţi, Bogar a fost votat de 35 de delegaţi, cei care s-au abţinut fiind Marius Paşca (Luceafărul Bălan) şi Marius Stana (Rapid Jibou).
Născut în Baia Sprie, Horaţiu Bogar a evoluat la nivel de juniori la echipele Minerul Baia Sprie şi FC Maramureş, după care s-a mutat la Cehu Silvaniei, echipă pentru care a evoluat la nivelul Ligii a IV-a, dar şi în Liga a III-a. Din cauza accidentărilor repetate, Horaţiu Bogar a fost nevoit să renunţe la fotbal, dar a rămas alături de „sportul rege”. Pentru o perioadă de trei ani a susţinut o echipă din judeţul Satu Mare, nemaifiind fotbal la Cehu Silvaniei. În urmă cu trei ani a revenit în fotbalul din judeţ, fiind finanţator şi preşedinte al clubului ACS Silvania Cehu Silvaniei.
Celălalt post de vicepreşedinte al AJF Sălaj este ocupat de Ioan Barou – primarul comunei Bocşa, votat la Adunarea Generală din 21 februarie.
Tot în cadrul evenimentului de la Crasna a fost validat şi noul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri (CJA) Sălaj – Gavril Bârjac.

4 Thoughts to “Horaţiu Bogar, al doilea vicepreşedinte al AJF Sălaj”

  1. Ben

    Caut colaboratori pentru publicare anunturii
    Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati
    Cerinte:necesar calculator
    -conexiune internet
    -rabdare
    -cunostinte minime PC
    -seriozitate
    -perseverenta
    -atentie la detalii
    Nu este necesara experienta.
    Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
    Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.
    Program part-time.
    Important:nu cereti detalii pe facebook.
    Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
    Pt. informatii trimiteti textul ,,info” la adresa serenamarco@msn.com
    Oferim si solicitam seriozitate!
    In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
    Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

  2. ajf

    Finantator la Silvania este Marius Pop. Acest Bogar este un scandalagiu care mai mult este suspendat decat preedinte de club in exercitiu.

  3. bine

    Acest Bogar este un om EXTRAORDINAR !!!un om care face tot pt echipa.dar din pacate unii sunt atat de invidosi ,si comenteza numai prostii ce le vine in cap. succes HORATIU.

  4. ajf

    DUMNEZEU MARE!ce vedeti in acest om?se da mare ,atata stie.unde apare numai scandal face.se face pe desteptul.

Leave a Comment