Paula Todoran, pe podium la Concursul Internaţional al Bucureştiului

Sportiva pregătită de Mirel Seişanu a terminat pe locul trei cursa de 10 kilometri din cadrul Concursului Internaţional al Bucureştiului, fiind prima atletă din România care a trecut linia de sosire.

Bucureştiul a găzduit duminică prima ediţie a Concursului Internaţional de 10 kilometri, eveniment organizat la iniţiativa campioanei olimpice la maraton, Constantina Diţă. Peste 500 de concurenţi s-au aliniat la startul acestei întreceri, printre ei fiind atât sportivi de performanţă, cât şi simpli iubitori ai alergării, doritori să facă mişcare în aer liber. Sălajul a fost reprezentat atât de sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Zalău, cât şi de atleţi de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.
Cel mai bun rezultat l-a obţinut Paula Todoran, care a trecut a treia linia de sosire în cursa feminină. Prima poziţie a fost ocupată kenyanca Oigo Christine Moraa, iar pe locul secund s-a clasat Chebet Agnes, tot din Kenya. Atleta de la CSM Zalău a fost prima româncă ce a trecut linia de sosire, parcurgând cei 10 kilometri în 33 de minute şi 47 de secunde, la trei secunde în spatele ocupantei locului secund şi la cinci secunde de câştigătoarea concursului.
O altă atletă de la CSM Zalău, Daniela Cârlan, pregătită de antrenoarea Lorena Boberschi, a trecut a şaptea linia de sosire la general, cu timpul de 37 de minute şi 50 de secunde.
La masculin, cele mai bune rezultate din delegaţia zălăuană le-au avut Cătălin Marian şi Claudiu Meleg, ambii sportivi pregătiţi de Teodor Bidian. Primul s-a clasat pe poziţia a opta la general, iar al doilea, pe locul nouă.

Leave a Comment