Paula Todoran, locul patru la Campionatul Naţional de Cros

Ultima competiţie naţională din acest an pentru atleta Paula Todoran a avut loc la finele săptămânii trecute, la Craiova, unde s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Cros rezervat juniorilor, tineretului şi seniorilor. Sportiva pregătită de Mirel Seişanu s-a situat pe poziţia a patra în clasamentul senioarelor, terminând cursa de 8 kilometri în 27 de minute şi 17 secunde. Campioană naţională a devenit Ancuţa Bobocel (CSU Craiova – Dinamo Bucureşti), care a înregistrat timpul de 25 de minute şi 36 de secunde, urmată pe podium de Roxana Bîrcă şi Cristina Simion, ambele de la Steaua Bucureşti.
Sălajul a avut reprezentanţi şi în cursa juniorilor, cel mai bun rezultat fiind înregistrat de Claudiu Meleg, de la Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, care a parcurs cei 6 kilometri în 19 minute şi 15 secunde. Cătălin Marian, un alt atlet al LPS „Avram Iancu” Zalău, s-a situat pe locul 14, iar din echipa care a ocupat locul patru la general au mai făcut parte George Robert Ladanyi, Raul Berbenţi, Adrian Meleg şi Adrian Iancău.
În urma rezultatului obţinut de Paula Todoran, atleta de la CSM Zalău are şanse foarte mari de a fi cooptată în echipa naţională de cros pentru Campionatul Balcanic şi pentru Campionatul European, ambele evenimente urmând să aibă loc în acest an.

Leave a Comment