O nouă amânare în „cazul Gontariu”

„Cazul Gontariu” devine o adevărată telenovelă, după ce Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Volei a decis să amâne, din nou, decizia finală în cazul voleibalistului zălăuan. Primul termen a avut loc în data de 18 august, iar al doilea, joia trecută, fără a se lua o decizie finală.
Preşedintele Comisiei de Disciplină, Daniel Dîrman, a afirmat că următorul termen va putea fi stabilit abia după data de 14 septembrie, fiindcă va fi schimbată componenţa Comisiei. La următoarea înfăţişare vor fi prezenţi în calitate de martori Marcel Doru Ţârle, fostul director executiv al Volei Municipal Zalău şi Adrian Feher, libero-ul formaţiei zălăuane.
„Abia după ziua de miercuri putem stabili următorul termen, deoarece o anumită persoană din cadrul Comisiei de Disciplină nu mai poate continua activitatea din cauza unor probleme de sănătate, iar Consiliul Director din cadrul Federaţiei va stabili o nouă componenţă. Motivul unei noi amânări este administrarea de probe. Vrem să audiem antrenorul lotului, dar şi alte persoane. Doru Ţârle şi Adrian Feher vor fi şi ei audiaţi, în calitate de coechipieri ai jucătorului Gontariu. La urechile noastre au ajuns anumite zvonuri şi vrem să vedem dacă lucrurile stau aşa cum ne-au fost prezentate. Vrem să lămurim anumite aspecte asupra modului în care Gontariu a părăsit lotul naţional, dar şi a modului în care a intrat în posesia acelei hârtii medicale”, ne-a declarat Dîrman.
Voleibalistul zălăuan se simte nedreptăţit, mai ales că, spune el, atunci când nu s-a confruntat cu probleme de sănătate, a răspuns afirmativ convocării la loturile naţionale. „Nu cred că merit un astfel de tratament din partea Federaţiei Române de Volei. Dacă nu aş fi fost accidenta, eram şi eu la Craiova. Nu am spus niciodată „nu” echipei naţionale, decât atunci când am fost accidentat, iar acest lucru se poate vedea începând de la nivel de juniori. În loc să-mi văd liniştit de recuperare, mă văd nevoit să fac drumuri de Bucureşti pentru a fi prezent la Comisia de Disciplină. Nu mi se pare normal ca cineva să pună la îndoială deciziile unor medici, fiindcă nu e vorba doar de un singur doctor. Nu cer nimic din partea Federaţiei Române de Volei, chiar dacă am răspuns la foarte multe convocări, decât să fiu lăsat în pace, pentru a mă putea recupera. Sunt jucător profesionist, îmi câştig pâinea din volei, iar familia mea depinde de mine, fiindcă sunt singurul membru cu venit în familie”, a reacţionat Gontariu.
Reamintim că Adrian Gontariu a terminat în această vară campionatul la VfB Friedrichshafen cu o tendinită rotuliană, care a recidivat, voleibalistul zălăuan fiind nevoit să părăsească lotul naţional, însă, nu înainte de a-i prezenta selecţionerului Pascu o hârtie medicală care să ateste faptul că este accidentat.

One Thought to “O nouă amânare în „cazul Gontariu””

  1. Radu

    Totul e vopsit de ambele parti … Cand se termina cu smecheriile ieftine , hai sa ne lamentam , chiar daca stim ca nu avem dreptate si nu spunem adevarul… probabil ca merita o sanctiune mai usoara , dar sa simta si sa se invete minte , iar acum la echipa sa puna mana sa se pregateasca sau i se ia din salar , pana intra la pregatire normala …

Leave a Comment