Nu suntem vinovati

 Nu suntem vinovati

Cei cinci jucatori exclusi din lotul de baza al echipei FC Zalau dupa meciul cu Unirea Dej spun ca si-au aparat corect sansele in acel meci, iar persoanele din conducere au luat o decizie gresita prin excluderea lor din echipa

Rezultatul final al ultimului meci sustinut pe teren propriu de FC Zalau, pierdut cu scorul de 2 – 0 in favoarea echipei Unirea Dej a nemultumit persoanele din conducerea clubului zalauan, acestea fiind convinse ca unii dintre jucatori nu si-au aparat corect sansele in partida respectiva. La cateva zile s-a si luat decizia ca cinci jucatori sa fie exclusi din lotul de baza: Vasile Jula, capitanul Toth Karoly, Gigi Gorga, Claudiu Chiorean si Cristi Oros. Tocmai jucatorii cu experienta, care si-au adus un aport destul de mare in evolutia echipei. Desi vinerea trecuta a fost organizata o conferinta de presa in care presedintele Ioan Morar si vicepresedintele Nicolae Vancea au precizat ca principalul motiv care a dus la excluderea celor cinci fotbalisti din lotul de baza a fost dorinta de intinerire a lotului, jucatorii sunt convinsi ca decizia a fost luata in urma banuielilor pe care le-a avut conducerea. Chiar daca unii dintre acestia au fost destul de retinuti in declaratii, toti au fost de parere ca cei din conducere au facut o greseala prin faptul ca i-a acuzat ca nu si-ar fi aparat corect sansele, atata timp cat nu exista nici o dovada concreta in acest sens, dar mai ales ca i-a exclus din lot.

Vasile Jula: Decizia de intinerire a lotului mi se pare normala, pentru a li se da tuturor posibilitatea sa joace, avand in vedere pozitia din clasament si faptul ca de la vara va trebui sa se faca o in lot. Nu sunt insa de acord cu acuzatiile care ni s-au adus. Nu cred ca cineva din echipa ar fi in stare sa faca asa ceva. Sper insa ca cei din conducere sa mearga pana la capat cu acuzatiile si sa afle adevarul. E pacat ca au intervenit aceste probleme in echipa, fiindca printr-o asemenea chestie se poate strica toata munca de cativa ani.

Toth Karoly: Intr-un fel este bine ca s-a luat decizia de intinerire a lotului, insa nu mi se pare normal sa fim acuzati, chiar si prin presa, ca nu ne-am aparat corect sansele. Eu nu m-am implicat niciodata in asemenea chestii. Mai bine as renunta la fotbal, decat sa fac asemenea lucruri.

Cristi Oros: Parerea mea este ca decizia luata este una abuziva, fara probe, insa mai multe lucruri le voi spune celor din conducere, personal, in sedinta de maine (n.r. azi). Nu mi se pare corect sa ne prin ziare.

Gigi Gorga: Echipa era tanara si pana acum, fiind ca media de varsta cu mine, cu Lica (n.r. Vasile Jula) si cu Kory (n.r. Toth Karoly) in teren era undeva la 22 de ani. Pacat ca au intervenit aceste probleme dupa meciul cu Dejul. Am ajuns sa ne fie rusine sa iesim pe strada, fiindca toata lumea se uita acum ciudat la noi. Deocamdata ma abtin sa fac alte comentarii. Vedem ce se va intampla pe viitor.

Claudiu Chiorean: Sunt nemultumit pentru ca am fost acuzati pe nedrept. Daca cei din conducere vor sa intinereasca lotul este o alta problema, insa nu mi se pare corect sa fim acuzati, atata timp cat nu exista probe concrete.

Leave a Comment