Noul presedinte al AJF Salaj se decide luna viitoare

Noul presedinte al AJF Salaj se decide luna viitoare

Actualul presedinte al AJF Salaj, Dan Costin, are cele mai mari sanse de a conduce si

pe viitor fotbalul salajean, insa, pe lista candidatilor vor aparea si alte nume. Aceasta, dupa ce la ultimele alegeri, desfasurate in data de 5 iunie 2006, Costin a fost singurul candidat.

Biroul Executiv din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Salaj a decis ca in data de 11 decembrie sa aiba loc noile alegeri pentru functia de presedinte al institutiei. Din cate se pare, cele mai mari sanse de a ocupa aceasta functie le are actualul presedinte, Dan Costin, care, la alegerile din 2006, a fost singurul candidat. Chiar daca, deocamdata neoficial, si-au anuntat prezenta si alti candidati, Costin nu are niciun fel de emotii. Eu nu tin de acel scaun. Poate candida orice persoana care indeplineste conditiile necesare pentru aceasta functie. Insa cine crede ca e usor sa conduci o asociatie judeteana de fotbal se inseala. Eu m-as bucura sa vina altul in locul meu, iar dupa un an sa-mi spuna ca am avut drepate, si nu e deloc usor sa fii in fruntea AJF-ului, ne-a declarat actualul presedinte, care, inainte de a fi ales in 2006, a mai ocupat aceasta functie timp de un an.

Un alt nume care ar putea aparea pe lista candidatilor ar putea fi ce al lui Ioan Vincze, care in urma cu patru ani a pierdut functia de vicepresedinte la un singur vot, fiind ales Liviu Marcel Simonca.

Si numele observatorului Birtalan Attila ar putea aparea pe lista candidatilor.

In prezent, Biroul Executiv al AJF Salaj mai este format din: Paul Georgescu – secretar, Ioan Onicas – reprezentant al cluburilor si asociatiilor sportive de copii si juniori, Ioan Barou – reprezentant al echipelor din Liga a V-a si Mihai Timoc – presedintele Comisiei Judetene de Arbitri. Din conducere a facut parte si Calin Pop – ca reprezentant al echipelor din Liga a IV-a, dar acesta a renuntat la functie in momentul numirii sale ca antrenor principal la FC Zalau.

Adunarea Generala Ordinara de Alegeri va incepe la ora 12, cu urmatoarea ordine de zi: 1. Alocutiunea presedintelui; 2. Apelul nominal al delegatilor; 3. Desemnarea a trei persoane pentru intocmirea procesului verbal; 4. Desemnarea persoanelor care verifica scrutinul Comisia de validare a voturilor; 5. Alegerea presedintelui si a vicepresedintelui AJF Salaj, confirmarea validitatii alegerilor desfasurate portrivit art. 38 din Statutul AJF Salaj.

Leave a Comment