Mieluşei în campionat, zmei în play-out: SCM Zalău s-a impus la scor în duelul cu Sportul Şimleu

Prima etapă a play-out-ului a pus faţă-n faţă cele două formaţii sălăjene din Liga a III-a. Ambele echipe se află într-o situaţie delicată, SCM Zalău ratând play-off-ul, în timp ce Sportul Şimleu luptă pentru evitarea retrogradării. Partida a fost controlată de la un capăt la altul de echipa zălăuană, care a condus cu 3 – 0 la pauză, prin reuşitele lui Marius Leitan (min. 7), Sebastian Culda (min. 36) şi Cosmin Meşter (min. 42).
Partea secundă a continuat în acelaşi ritm, cu un SCM Zalău care nu s-a forţat prea tare pentru a obţine victoria, în timp ce tinerii jucători ai Şimleului au încercat să se ridice cât mai mult la nivelul adversarului. Scorul a devenit 4 – 1 în minutul 61, prin reuşita atacantului Sergiu Pop, iar ultimul gol al Zalăului a fost marcat de căpitanul Raul Stanciu, care a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 72. Tabela au închis-o şimleuanii, în minutul 76, prin Darius Marina, Zalăul impunându-se astfel cu 5-1.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, 8 aprilie, SCM Zalău va evolua tot pe teren propriu, împotriva celor de la Minerul Ocna Dej, în timp ce Sportul Şimleu va primi vizita echipei CFR 2 Cluj.

3 Thoughts to “Mieluşei în campionat, zmei în play-out: SCM Zalău s-a impus la scor în duelul cu Sportul Şimleu”

  1. […] Prima etapă a play-out-ului a pus faţă-n faţă cele două formaţii sălăjene din Liga a III-a. Ambele echipe se află într-o situaţie delicată, SCM Zalău ratând play-off-ul, în timp ce Sportul Şimleu luptă pentru evitarea retrogradării. Partida a fost controlată de la un capăt la altul de echipa zălăuană, care a condus cu 3 – 0 la pauză, prin reuşitele lui Marius Leitan (min. 7), Sebastian Culda (min. 36) şi Cosmin Meşter (min. 42). Partea secundă a continuat în acelaşi ritm, cu un SCM Zalău care nu s-a forţat prea… Citeste mai mult […]

  2. […] Prima etapă a play-out-ului a pus faţă-n faţă cele două formaţii sălăjene din Liga a III-a. Ambele echipe se află într-o situaţie delicată, SCM Zalău ratând play-off-ul, în timp ce Sportul Şimleu luptă pentru evitarea retrogradării. Partida a fost controlată de la un capăt la altul de echipa zălăuană, care a condus cu 3 – 0 la pauză, prin reuşitele lui Marius Leitan (min. 7), Sebastian Culda (min. 36) şi Cosmin Meşter (min. 42). Partea secundă a continuat în acelaşi ritm, cu un SCM Zalău care nu s-a forţat prea…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment