Medalie de argint pentru culturistul simleuan Tokoly Francisc

Medalie de argint pentru culturistul simleuan Tokoly FranciscDupa ce a fost medaliat cu bronz in luna setembrie, la Campionatul National de culturism si fitness de la Bistrita, culturistul simleuan Tokoly Francisc a obtinut sambata un nou rezultat notabil, la cea de-a XXIII-a editie a Cupei Romaniei la culturism si fitness, desfasurata la Cluj-Napoca. Concursul a fost rezervat seniorilor, insa printre participanti s-au aflat si cativa juniori, in special la feminin.

Cupa Romaniei a debutat cu probele de fitness feminin si culturism feminin, unde concurentii au incantat publicul prezent prin eleganta, prezenta scenica si corp armonios dezvoltat.

La culturism masculin s-a concurat la cinci categorii de greutate: 70 kg, 80 kg, 90 kg, 100 kg si +100 kg, simlueanul pregatit de instructorul Ioan Laslo urcand pe scena in cadrul categoriei 70 kg.

Evolutia lui Tokoly Francisc, sportiv legitimat la CS Gold Gym Simleu Silvaniei, a fost una foarte buna, fiind medaliat cu argint la finalul probei, din sapte concurenti.

Locul intai a fost ocupat de campionul absolut, baimareanul Ovidiu Cozma.

Cel mai ravnit trofeu a fost Mister Napoca, pentru care si-au incordat muschii castigatorii celor cinci categorii, cel care a devenit Mister Napoca fiind targmureseanul Florin Dogaru, castigatorul categoriei 90 kg.

Leave a Comment