Trei jucatoare de la HC Zalau, la lotul national de tineret

Trei jucatoare de la HC Zalau, la lotul national de tineretOdata cu reunirea lotului national de senioare, ce a avut loc luni, s-a reunit si lotul national de tineret, din componenta caruia fac parte si trei jucatoare de la Handbal Club Zalau: portarul Adina Muresan si jucatoarele de camp Roxana Varga si Florina Ciobanu. E bine ca au fost convocate, insa dupa cum se vede, din pacate, la senioare nu prea joaca. Ele sunt talentate, au calitati, dar n-au inca experienta si puterea necesara pentru a face fata la nivelul senioarelor, a comentat Gheorghe Tadici.

Luni au fost programate vizitele medicale, iar de ieri pana in 22 noiembrie lotul condus de Dumitru Musi si Costica Buceschi va efectua o pregatire centralizata, urmand ca din 23 noiembrie sa participe la un turneu de pregatire in Polonia, la care, pe langa nationala tarii noastre si formatia gazda, vor mai fi prezente: Ungaria, Danemarca si Norvegia.

Romania va sustine primul meci in data de 24, la ora 11, impotriva nationalei Danemarcei, urmand ca in aceeasi zi, de la ora 20, tricolorele mici sa joace impotriva Norvegiei.

Leave a Comment