Marius Paşca, antrenor Luceafărul Bălan: „Din puncte de vedere tactic, am arătat mai bine decât adversarul”

Marius Paşca, antrenorul echipei Luceafărul Bălan, s-a aflat la al patrulea meci de baraj în calitate de tehnician, la primele trei aflându-se pe banca tehnică a echipei FC Zalău. După două „examene” nereuşite, Paşca a reuşit să promoveze în 2008 cu FC Zalău, iar acum cu Luceafărul Bălan, fiind practic antrenorul cu care au promovat ambele formaţii care reprezintă Sălajul în Liga a III-a de fotbal.
„Mă bucur foarte mult că a ieşit bine până la final. Cred că din punct de vedere tactic, am arătat mai bine în cele două meciuri, cu toate că adversarul a avut în teren şi jucători de la prima echipă, iar Olimpia Satu Mare este un nume cu tradiţie în fotbalul românesc. În primul rând, este meritul echipei, jucătorii au dat dovadă de caracter, chiar dacă spiritele au fost puţin încinse la pauză în vestiarul nostru. Important este că am revenit până la final, este adevărat, profitând şi de avantajul superiorităţii numerice. Am ştiut să speculăm foarte bine acest avantaj şi îmi felicit jucătorii pentru acest lucru. Am marcat patru goluri într-o repriză, iar acest lucru înseamnă că am arătat mai bine în teren decât adversarii noştri. Am spus înaintea celor două jocuri că avem jucători cu experienţă, care pot face diferenţa. Astăzi (sâmbătă, n.r.), Mihai Bode a excelat la acest capitol, care, cu siguranţă este un jucător de nivelul Ligii a II-a, dar noi ne bucurăm că-l putem avea la echipă. Era normal să fie un număr atât de mare la un astfel de meci, mai ales că tribunele au fost pline şi la derby-ul cu Dumbrava Gîlgău”, a declarat Marius Paşca la finalul partidei de sâmbătă, câştigată cu scorul de 5 – 2 de Luceafărul bălan în faţa celor de la Olimpia II Satu Mare.
Tehnicianul nou-promovatei speră ca echipa să dispună de un buget care să-i permită activarea în Liga a III-a de fotbal. „Sper să găsim resursele financiare necesare pentru a putea evolua în Liga a III-a. Eu mi-am făcut datoria la această echipă, mi-am îndeplinit toate obiectivele, la fel şi jucătorii, restul depinde de conducere. Am convingerea, însă, că se vor găsi fonduri pentru a susţine această echipă în Liga a III-a”.

2 Thoughts to “Marius Paşca, antrenor Luceafărul Bălan: „Din puncte de vedere tactic, am arătat mai bine decât adversarul””

  1. Bravo Pasca! Ce palma i/ai dat mamelucului de Morar de la Fc muratura Zalau ….!!! Felicitari tie,echipei si nu in ultimul rand finantatorilor echipei . C.J Sj speram sa va ajute pe voi nu pe desculti de la FC Zalau!

  2. […] Marius Paşca, antrenorul echipei Luceafărul Bălan, s-a aflat la al patrulea meci de baraj în calitate de tehnician, la primele trei aflându-se pe banca tehnică a echipei FC Zalău. După două “examene” nereuşite, Paşca a reuşit să promoveze în 2008 cu FC Zalău, iar acum cu Luceafărul Bălan, fiind practic antrenorul cu care au promovat ambele formaţii care reprezintă Sălajul în Liga a III-a de fotbal. “Mă bucur foarte mult că a ieşit bine până la final. Cred că din punct de vedere tactic, am arătat mai bine în cele două meciuri, cu toate că adversarul a avut în teren şi …read more […]

Leave a Comment