Mihai Bode, jucător Luceafărul Bălan: „Meritul nu este doar al meu, ci al întregii echipe”

Luceafărul Bălan a învins sâmbătă cu scorul de 5 – 2 Olimpia II Satu Mare în manşa retur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a şi a acces în al treilea eşalon fotbalistic. Un aport considerabil la rezultatul final l-a avut mijlocaşul Mihai Bode, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti sălăjeni ai ultimului deceniu. Experienţa şi valoarea pe care le-a dobândit în anii cât a evoluat în eşaloanele superioare au ieşit în evidenţă în partida de sâmbătă.
După ce a transformat două penalty-uri, Bode a reuşit o execuţie de excepţie în minutul 63, când scorul a devenit 3 – 2 pentru formaţia din Bălan. Acesta a fost faultat la marginea careului de 16 metri al porţii adverse, a profitat de neatenţia fundaşilor şi a portarului advers, a aşezat repede balonul şi a înscris printr-un şut la colţul lung, aproape în vinclu. Pe lângă cele trei goluri marcate, Bode a mai reuşit şi câteva pase şi driblinguri de excepţie, stârnind aplauze din tribune.
„A fost foarte greu, dar meritul nu este doar al meu, ci al întregii echipe. Am muncit cu toţii pentru a obţine acest rezultat şi îi felicit pe colegi pentru acest lucru. Am început meciul la fel ca în tur, cu două greşeli care le-au permis adversarilos să înscrie două goluri, dar am dat dovadă de caracter şi am puterea să revenim. Chiar dacă multă lume nu ne vedea pe noi favoriţi, eu am crezut tot timpul că vom face o figură frumoasă. Astăzi, la scorul de 0 – 2, nici oamenii din tribune nu mai credeau că putem reveni, chiar am auzit din tribune mesaje nu foarte plăcute, dar important este că am câştigat şi am promovat. Noi ne-am făcut datoria, sper ca în perioada următoare şi conducerea să procedeze la fel, fiindcă această echipă merită să activeze în Liga a III-a”, a declarat Mihai Bode, cel mai bun jucător al partidei de sâmbătă.

2 Thoughts to “Mihai Bode, jucător Luceafărul Bălan: „Meritul nu este doar al meu, ci al întregii echipe””

  1. […] Luceafărul Bălan a învins sâmbătă cu scorul de 5 – 2 Olimpia II Satu Mare în manşa retur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a şi a acces în al treilea eşalon fotbalistic. Un aport considerabil la rezultatul final l-a avut mijlocaşul Mihai Bode, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti sălăjeni ai ultimului deceniu. Experienţa şi valoarea pe care le-a dobândit în anii cât a evoluat în eşaloanele superioare au ieşit în evidenţă în partida de sâmbătă. După ce a transformat două penalty-uri, Bode a reuşit o execuţie de excepţie în minutul 63, când scorul a devenit 3 – 2 …read more […]

  2. […] Luceafărul Bălan a învins sâmbătă cu scorul de 5 – 2 Olimpia II Satu Mare în manşa retur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a şi a acces în al treilea eşalon fotbalistic. Un aport considerabil la rezultatul final l-a avut mijlocaşul Mihai Bode, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti sălăjeni ai ultimului deceniu. Experienţa şi valoarea pe care le-a dobândit în anii cât a evoluat în eşaloanele superioare au ieşit în evidenţă în partida de sâmbătă. După ce a transformat două penalty-uri, Bode a reuşit o execuţie de excepţie în minutul 63, când scorul a devenit 3 – 2 …mai multe stiri […]

Leave a Comment